Ben de CDPR babanı öldürmüş gibi haterlık yapmayı ve düşmanlık beslemeyi bırakmanı öneriyorum.Oyunun fan boyluğunu yapıp mirasın ve namusun gibi korumayı bırakmanı öneriyorum.
Ben de CDPR babanı öldürmüş gibi haterlık yapmayı ve düşmanlık beslemeyi bırakmanı öneriyorum.Oyunun fan boyluğunu yapıp mirasın ve namusun gibi korumayı bırakmanı öneriyorum.
RDR2 bana Western'i sevdirdi, bu da iyiyse CP evrenini sevdirir.
RDR2 kadar iyi değil açık ve net. RDR2 bir başyapıt bu ise güzel bir oyun sadece.
RDR2 kadar iyi değil açık ve net. RDR2 bir başyapıt bu ise güzel bir oyun sadece.
Kesinlikle. Cyberpunk 2077 oynadığım en iyi oyun değil, ilk 10 listemde sonlara yakın ancak RDR2 gibi bir başyapıt 2. sıramda. Firma tecrübesi de önemli husus tabii.RDR2 kadar iyi değil açık ve net. RDR2 bir başyapıt bu ise güzel bir oyun sadece.
Dediğin şey 1 yama ile düzeltilebilir bir şey. Hadi sizin karşılaştırdığınız oyun GTA 5'e bakalım bi. Bi online girelim. 10 dakika geçti aaa hileci server değiş. 10 dakika geçti üstüme uçaklar düşüyor. Server değiş...Oyunda speed run açığı var bunny jump yapıp oldukça uzak mesafelere kolay bir şekilde gide biliyorsun 2-3 tane siber donanım alınca yapa biliyorsun, bu oyuna etki eden bir açık, oyunun araba mekanikleri bana biraz kötü geldi.
San Andreas indiririm daha iyi.
O oyun slither. Io'nun grafiklerini bile geçemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.