Cyberpunk 2077 güzel mi?

Kardeşim bence kişiden kişiye değişir sen dersin ben güzel grafikli (yer yer sıkıntı olsa da) RTX'in tadını çıkarabileceğim bir oyun olsun diyorsan bence alınır ama ben bugları kaldıramam daha önce RDR2 falan oynadım iyi oyun nedir biliyorum ya da sistemim düşük dersen hiç bulaşma yoluna devam et bence.

Değil bende neden öfke attığımı bilmiyorum oyunu yayıncılardan bitirdim bir kısmını bugları falan görüncede 2-3 bölümden sonra devam etmedim. Oyun bana kalırsa kötü çünkü oldukça beklenen bir oyunun mükemmel olması gerek fakat çoğu sorun var çoğu kişi gibi bende oyunu sevmedim fakat biraz abarttım.

Onun kendi göz zevkinizden kaynaklı olduğuna emin misiniz? Anlattıklarınızın hepsi şu "bug" videolarında sanki oyunun zevkini tamamen bozan bir şey miş gibi gösterilen tuhaf insanların çektiği anlam veremediğim videolar. Oyun başarılı.

Anlaşılan oyunu sevmemekte haklıymışım. İndirmeyeceğim o zaman.
Dediğiniz şey o kadar saçma ki benle dalga geçiyorsunuz sandım. Rockstar hala GTA 5'ten para kazanıyor. Serverları dolu. Update'ler geliyor oyun hala canlı. Daha yeni geldi bi heist.
7 yıllık bir oyun olduğu için ne kadar güncelleseler de bir şekilde o hileler olacak. Bunun için oyunu kodlarken kaliteli bir hile koruması geliştirmeleri gerekiyor. Güncellemeyle yapılan fixler sadece geçici olur. Oyun eskidi ve yenisi çıkana kadar bekliyoruz işte böyle.

Siz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
Grand Theft Auto Sanandreas>Cyberpunk 2077 çok büyük hayallerle beklemiştim bu oyunu ama çok kötü çıktı. Not: Gta Sanandreas fanı değilim hatta beğenmediğim bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…