Cyberpunk 2077 güzel mi?

Kardeşim bence kişiden kişiye değişir sen dersin ben güzel grafikli (yer yer sıkıntı olsa da) RTX'in tadını çıkarabileceğim bir oyun olsun diyorsan bence alınır ama ben bugları kaldıramam daha önce RDR2 falan oynadım iyi oyun nedir biliyorum ya da sistemim düşük dersen hiç bulaşma yoluna devam et bence.

Ama işte sen oyunu seven insanlara cevap hakkı doğduruyorsun bu oyunda şunu şunu beğenmediğim için kötü geldi demek ayrı oyun rezalet, iğrenç bu oyun alınmamalı demen ayrı mevzu. Peki bir şeyi merak ediyorum oyunu oynamamışsın oyunu oynamadığın halde senin bu kadar nefret etmen normal mi ?
Değil bende neden öfke attığımı bilmiyorum oyunu yayıncılardan bitirdim bir kısmını bugları falan görüncede 2-3 bölümden sonra devam etmedim. Oyun bana kalırsa kötü çünkü oldukça beklenen bir oyunun mükemmel olması gerek fakat çoğu sorun var çoğu kişi gibi bende oyunu sevmedim fakat biraz abarttım.

Oyunu sevmediğimi belirttim ve bazı argümanlar sundum bunların yanında benim göz zevkim ve kişiliğimde bir etken oyundaki bugları saydım, detayları sevdiğimi söyledim yani sevmemem için bir sebep herkes istediğini sever sevmez kendime göre yazdığım bir fikrimi yazdım bu kadar.

Onun kendi göz zevkinizden kaynaklı olduğuna emin misiniz? 😀 Anlattıklarınızın hepsi şu "bug" videolarında sanki oyunun zevkini tamamen bozan bir şey miş gibi gösterilen tuhaf insanların çektiği anlam veremediğim videolar. Oyun başarılı.

Yani hocam ben oyunu beğeniyorum tavsiye de ederim ama sizin beğenmeyeceğinizi anladım :D. Sisteminizle biraz sıkıntı yaşarsınız. Konsol tarafı zaten çok kötü. Evreni de sevdirecek kadar iyi değil emin olun. Ben de överim, iyi oyundur ama herkese de hitap etmez zaten her oyun. Evreni sevmemek, oyunu sevmemek için büyük bir neden. Kendisi evreni sevdirecek kadar da güzel bir oyun değil maalesef.
Anlaşılan oyunu sevmemekte haklıymışım. 😄 İndirmeyeceğim o zaman.
Dediğiniz şey o kadar saçma ki benle dalga geçiyorsunuz sandım. Rockstar hala GTA 5'ten para kazanıyor. Serverları dolu. Update'ler geliyor oyun hala canlı. Daha yeni geldi bi heist.
7 yıllık bir oyun olduğu için ne kadar güncelleseler de bir şekilde o hileler olacak. Bunun için oyunu kodlarken kaliteli bir hile koruması geliştirmeleri gerekiyor. Güncellemeyle yapılan fixler sadece geçici olur. Oyun eskidi ve yenisi çıkana kadar bekliyoruz işte böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı