Cyberpunk 2077 Hakkındaki Görüşleriniz Nasıl?

RPG nedir bilmeyenler icin ayirt edici bir oyun gibi duruyor. Ben bu acidan sevdim. Witcher i en iyi oyun sananlarin bu oyunda husran yasamalari tesaduf degil.
 
Bende izlediklerim kadarıyla beğendim. Şimdi yarını bekleyip forumda oyunu oynayan, görüşlerini ve sistem performanslarını paylaşan arkadaşları bekliyor olacağım. Tek korkum sistemimden iyi performans alamamak. Onun içinde sabırsızlıkla yarını bekliyor olacağım. Korktuğum başıma gelmezse kesinlikle alacağım.
 
Biraz izledim. Short range combat baya bayat duruyor. Long range eh işte. Öyle mükemmel RPG unsurları da göremedim. Belki hikayesi ve açık dünyası için oynanabilir. Bir de optimizasyon sıkıntıları can yakacak gibi. Oyun bir Witcher 3 kalitesinde değil gibi. Bu kadar fazla hypelanma ile CDPR sanki kendi ayağına sıktı.
 
Bug falan neyse halledilir zamanla ama performans hiç söyledikleri gibi çıkmadı, ben 1080P'de 2060 kartım ile DLSS açarak RTX 60FPS oynamayı düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla RTX olmadan bile bu değerleri görmemiz zor. Eminim kaliteli bir açık dünya RPG oyunu yapmıştırlar ama öyle milletin hype yarattığı bir şey görmüyorum ben şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı