Cyberpunk 2077 hakkındaki görüşleriniz

1 saat kadar deneyimleyebildim. Hikayesi bence oldukça güzel gidiyor. Bu kadar popüler olan bir oyunun dilimize değer vermesi çok hoş. Evet optimizasyon kötü ama ekran kartı sürücülerini güncellemeyi unutmayalım. Tercihlerin yapıldığı, hikayesine odaklanmış bir oyun. GTA V gibi bir oyun bekleyenler büyük hayal kırıklığı yaşarlar. Türleri, oynanışları bence çok farklı. Kendinizi V' nin yerine koyun ve hikayeye odaklanın. Bir oyunu bitirmeden daha fazla yorum yapamıyorum.
 
Daha açılıştayım.Dünya hiç fena değil,grafikler çok güzel.Hikaye hakkında söyleyecek bir şey olmasa da Jackie ile takılmak çok eğlenceli.
Mekaniklere gelirsek daha başında olduğumdan RPG ile ilgili bir şey söyleyemem.Çatışma mekanikleri ise beklediğimden iyi.Vuruş hissi her zaman olmasa da fena değil. Yakın dövüş ve animasyonları ise rezalet.Araç sürüşü bazı araçlarda eh işte bazılarında kötü.Ama her türlü Watch Dogs'tan iyi.
Teknik olaraksa bug görmedim ama baya glitch var.Havada silahlar,geç yüklenen kaplamalar vs.Bir RPG oyunu için normal ama gene de düzeltilmeli bence.Optimize ise çöp.High ayarlada 60 fps almam gereken 1660 ti ile medium ayarlarda 50-70 alıyorum. Şahsen güncelleme bekleyip oyuna devam edecem çünkü zamanında her ne kadar 25 fps oyun oynasam da yeni sisteme geçip 60 fps alışınca 40 bile kötü geliyor.
 

Geri
Yukarı