CyberPunk 2077 için GPU önerisi

alperdemirx

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
AMD A10 7850K APU İşlemciye sahibim. Asıl istediğim bu sisteme en güçlü ekran kartı tavsiyesi, yani bütçe konusunda bir sorunum yok. Bu sisteme takılabilecek, güncel olarak satılan ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartına ihtiyacım var. CyberPunk 2077 oyununu Orta ayarlarda oynayabilmek yeterli olacaktır benim için. Sırf işlemci için sistem toplamak istemediğimden bu konuyu açtım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
AMD A10 7850K APU İşlemciye sahibim. Asıl istediğim bu sisteme en güçlü ekran kartı tavsiyesi, yani bütçe konusunda bir sorunum yok. Bu sisteme takılabilecek, güncel olarak satılan ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartına ihtiyacım var. CyberPunk 2077 oyununu Orta ayarlarda oynayabilmek yeterli olacaktır benim için. Sırf işlemci için sistem toplamak istemediğimden bu konuyu açtım bu arada.
O işlemci en fazla GTX 1050Ti'yi besleyebilir. O ekran kartı da Cyberpunk 2077'yi o ayarlarda kaldırır mı meçhul. Oyunun şuanki(minimum) sistem gereksinimleri GTX 960. Daha çıkmamış olsa da yeni nesil bir oyun olacağından o civar bi ekran kartı beklenebilir. Yapacağınız en doğru şey işlemciyle beraber ekran kartını değiştirmek. Ram miktarı az ise onu da yükseltebilirsiniz bütçe sıkıntınız yoksa.

İşlemci FM2+ sokete sahip olduğundan dolayı fazla seçeneğim yok. Dediğim gibi bu sistem için en iyi kartını almak amacım. Eğer 1050Ti alınca Low ve Medium arasında, 1366x768 çözünürlükte sabit 30 FPS ile oynayabileceksem sorun yok benim açımdan.

Son düzenleme:
İşlemci FM2+ sokete sahip olduğundan dolayı fazla seçeneğim yok. Dediğim gibi bu sistem için en iyi kartını almak amacım. Eğer 1050Ti alınca Low ve Medium arasında, 1366x768 çözünürlükte sabit 30 FPS ile oynayabileceksem sorun yok benim açımdan.
1280x720 low çözünürlükte 30 fps üstü alırsın gibime geliyor ama daha çıkmamış bir oyun için bu yorumu yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Onun dışında işlemcinin de sınırlayıcı bir etkisi var.

1050 ti full hd low oynatır, abartmamak lazım
Witcher 3 minimum sistem gereksinimleri GTX 660 ve ben de o karta sahibim. Gel gör ki 1280x720 her şey lowda 60 fps alıyorum. Full HD 40 fps oluyor. İmzamda da gördüğünüz üzere i5 9400F işlemci var sistemde buna rağmen böyle.
Şimdi siz de arkadaşa diyorsunuz ki minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığın halde full hd 60 fps oynatır.
1- Çıkmamış oyun hakkında net bir yorum yapmaya gerek yok.
2- Arkadaşın işlemcisi ortada tek ekran kartı mı vericek o performansı?

Son düzenleme:
Witcher 3 minimum sistem gereksinimleri GTX 660 ve ben de o karta sahibim. Gel gör ki 1280x720 her şey lowda 60 fps alıyorum. Full HD 40 fps oluyor. İmzamda da gördüğünüz üzere i5 9400F işlemci var sistemde buna rağmen böyle.
Şimdi siz de arkadaşa diyorsunuz ki minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığın halde full hd 60 fps oynatır.
1- Çıkmamış oyun hakkında net bir yorum yapmaya gerek yok.
2- Arkadaşın işlemcisi ortada tek ekran kartı mı vericek o performansı?
İşlemci dikkat etmedim haklı olabilirsiniz ama zaten 30 fps kastetmiştim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı