Oyunu az önce bitirdim toplam 24 saat gibi bir oynayışla bitirdim sanırım.
Eki Görüntüle 777393
Oyunun sonlarından birisi bu sadece toplam 7 son var diye biliyorum yanlış değilsem. RX 570 Ryzen 3 1200 AF ile 768P çözünürlükte yüksek Ultra arası ayarlarda oynadım genel olarak 40 FPS civarı aldım.
Oyun incelemesine gelirsem:
Oyun insanı aşırı kendine bağlıyor. Gerçekten çok farklı bir deneyim. Karakterlerin her birini çok yakın hissetmek vs. çok güzeldi.
Ben oyunu normal zorlukta oynadım ama açıkçası bana kolay geldi. Pek ölmedim de. Eğer eliniz oyunlara alışıksa zor modda oynayabilirsiniz.
Oyun bana çabuk bitti gibi geldi. Daha çoğu aracı alamadım. Çoğu implantı takamadım. Yan görevlerle oynayışı besleyerek gidiyordum ancak ana görevler beni fazla bağladı sanırım. Bir yerden sonra sürekli ana görev yaptım ve bitirmiş oldum.
Oyun bitince son serbest dünya kaydınızdan devam edip yan hikayeleri bitirebilirsiniz.
Oyunun atmosferi inanılmaz güzel. Eğer yeni nesil bir konsol veya güzel bir bilgisayarınız varsa kesinlikle deneyimlemelisiniz.
Oyunda hiç crash yemedim. Oyundan çıkmamı gerektircek bir bug da olmadı.
Oyunda inanılmaz eğlendim ve harika vakit geçirdim. O ortama sizi çok güzel çekiyor. Karakterimin yararına olup karşımdaki karaktere üzülüp yapamadığım 1 2 olay bile oldu. İncelemeden çok yorumlarımı paylaşmışım gibi oldu. Kısaca imkanınız varsa buglara katlanın oynayın. Hikaye akıp gidiyor zaten.
Konuyu açtım ara sıra düzenleyeceğim. Aklıma bir şeyler geldikçe.
Oyunu az önce bitirdim toplam 24 saat gibi bir oynayışla bitirdim sanırım.
Eki Görüntüle 777393
Oyunun sonlarından birisi bu sadece toplam 7 son var diye biliyorum yanlış değilsem. RX 570 Ryzen 3 1200 AF ile 768P çözünürlükte yüksek Ultra arası ayarlarda oynadım genel olarak 40 FPS civarı aldım.
Oyun insanı aşırı kendine bağlıyor. Gerçekten çok farklı bir deneyim. Karakterlerin her birini çok yakın hissetmek vs. çok güzeldi.
Ben oyunu normal zorlukta oynadım ama açıkçası bana kolay geldi. Pek ölmedim de. Eğer eliniz oyunlara alışıksa zor modda oynayabilirsiniz.
Oyun bana çabuk bitti gibi geldi. Daha çoğu aracı alamadım. Çoğu implantı takamadım. Yan görevlerle oynayışı besleyerek gidiyordum ancak ana görevler beni fazla bağladı sanırım. Bir yerden sonra sürekli ana görev yaptım ve bitirmiş oldum.
Oyun bitince son serbest dünya kaydınızdan devam edip yan hikayeleri bitirebilirsiniz.
Oyunun atmosferi inanılmaz güzel. Eğer yeni nesil bir konsol veya güzel bir bilgisayarınız varsa kesinlikle deneyimlemelisiniz.
Oyunda inanılmaz eğlendim ve harika vakit geçirdim. O ortama sizi çok güzel çekiyor. Karakterimin yararına olup karşımdaki karaktere üzülüp yapamadığım 1 2 olay bile oldu. İncelemeden çok yorumlarımı paylaşmışım gibi oldu. Kısaca imkanınız varsa buglara katlanın oynayın. Hikaye akıp gidiyor zaten.
Seçimler görevlere etki etmiyor deniyor öyle mi? Hep övmüşsün ve objektif olduğunu düşünmüyorum pek. Daha detaylandırmalısın. Taraflı bakmışsın sürekli.
Bende en büyük olan bug şuydu. Düşürdügümüz uçağın bomba sisteminin bilgisayara erişimi bir kaç dakika boyunca bekledim (Tüm adamları indirmiştim.) en sonunda git sistemi bilgisayardan kapa diye bildirimi geldi sağ olsun. (Not: Bazı fotoğrafları kırptım. Malum 4MB.)Oyunu az önce bitirdim toplam 24 saat gibi bir oynayışla bitirdim sanırım.
Eki Görüntüle 777393
Seçimler görevlere etki etmiyor deniyor öyle mi? Hep övmüşsün ve objektif olduğunu düşünmüyorum pek. Daha detaylandırmalısın. Taraflı bakmışsın sürekli.
16 GB 3000Mhz çift kanal. Takılma olmadı oyun SSD'de kuruluydu şehir içi araba sürüşünde Özellikle tps kamerada çok fps drop oluyordu.Aynı sisteme sahibiz, RAM'iniz kaç GB? Sıklıkla takılmalar oluyor muydu?
Fare ile oynadım gamepadi denemedim hiç. Optimizasyon gerçekten çok kötü.Gamepad ile mi oynadın? Gamepad ile oynadıysan 40 FPS'de silah tutmak sorunlu mu? 30 FPS ile sorun yaşıyorum. Fare ile bile neredeyse zor. Optimizasyon leş.
Aşırı etki etmiyor. Yaptığın seçimler genelde görev sonucunu değiştirmezken karşındaki karakterin tepkisini değiştiriyor oyunun en eksik yönü bu sanırım. Taraflı olduğum doğru olabilir. Sorunuz varsa cevaplayabilirim yine.
İşte RPG öğeleriyle sözde ön planda olması gereken öyle pazarlanılan bir oyunun en temel şeyde bile sınıfta kalmış olmasından dolayı nasıl bu kadar beğenebiliyorsunuz oyunu? Çünkü geriye bir şey kalmıyor iyi olan. Diğer her şeyi zaten ortalama bir oyun. Bugları ve berbat optimizasyonuda cabası. Harika bir araç mekaniği mi var? Hayır. İnanılmaz gerçekçi vuruş hissi ve çatışma mekaniği mi var hayır. Animasyonlar ve grafikler ise bence 2020 oyununa hiçte yakışmayacak kadar kötü buldum ben şahsen.