Onun için 100 Mbps gibi bir internet hızı gerekiyor ama.
50 Mbps ile oynayabiliyorum.
Onun için 100 Mbps gibi bir internet hızı gerekiyor ama.
16 mbps hız ile Watch Dogs 2 bitirdim. Gayet akıcıydı.Onun için 100 Mbps gibi bir internet hızı gerekiyor ama.
Tamamen sallamasyon. Bilmiyorsanız kesin konuşmayın lütfen. 20 Mbps internet bile yetiyor.Onun için 100 Mbps gibi bir internet hızı gerekiyor ama.
Steam'de de indirime girdi. Aynı fiyat.Cyberpunk 2077 ilk kez Epic Games Store üzerinde indirime girdi. %10 indirim ile 224,10 TL'ye satılıyor.
![]()
Cyberpunk 2077 | PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.www.epicgames.com
GeForce Now kendi bilgisayarınız üzerinde değil de uzaktaki bir bilgisayar üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlayan bir servistir. Hal böyle olunca anlık olarak karşıdaki bilgisayardan görüntü indirmeniz ve karşı tarafa anlık olarak veri göndermeniz gerekiyor. Bu veriler oyun için bastığınız tuşlar olabilir.Tamamen sallamasyon. Bilmiyorsanız kesin konuşmayın lütfen. 20 Mbps internet bile yetiyor.
Steam'de de indirime girdi. Aynı fiyat.
Bana GeForce Now'un ne olduğunu anlatmaya çalışma emin ol senden çok daha iyi biliyorumdurGeForce Now kendi bilgisayarınız üzerinde değil de uzaktaki bir bilgisayar üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlayan bir servistir. Hal böyle olunca anlık olarak karşıdaki bilgisayardan görüntü indirmeniz ve karşı tarafa anlık olarak veri göndermeniz gerekiyor. Bu veriler oyun için bastığınız tuşlar olabilir.
GeForce Now 1080p görüntü kalitesi sunduğu için internet hızınızın iyi olması gerekiyor. Aksi durumda oyun keyfiniz donmalar ve kasmalar ile bölünmektedir. 100 mbps altı internetlerde de oynanabilirken önerilen ve gerçek hissiyatı sunması için 100 mbps tavsiye edilir. Alıntıdır!
Kim bilmeden konuşuyor sallalamasyon demiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.