Cyberpunk 2077 ilk kez indirime girdi!

Onun için 100 Mbps gibi bir internet hızı gerekiyor ama.
Tamamen sallamasyon. Bilmiyorsanız kesin konuşmayın lütfen. 20 Mbps internet bile yetiyor.
Cyberpunk 2077 ilk kez Epic Games Store üzerinde indirime girdi. %10 indirim ile 224,10 TL'ye satılıyor.

Steam'de de indirime girdi. Aynı fiyat.

Tamamen sallamasyon. Bilmiyorsanız kesin konuşmayın lütfen. 20 Mbps internet bile yetiyor.

Steam'de de indirime girdi. Aynı fiyat.
GeForce Now kendi bilgisayarınız üzerinde değil de uzaktaki bir bilgisayar üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlayan bir servistir. Hal böyle olunca anlık olarak karşıdaki bilgisayardan görüntü indirmeniz ve karşı tarafa anlık olarak veri göndermeniz gerekiyor. Bu veriler oyun için bastığınız tuşlar olabilir.

GeForce Now 1080p görüntü kalitesi sunduğu için internet hızınızın iyi olması gerekiyor. Aksi durumda oyun keyfiniz donmalar ve kasmalar ile bölünmektedir. 100 mbps altı internetlerde de oynanabilirken önerilen ve gerçek hissiyatı sunması için 100 mbps tavsiye edilir. Alıntıdır!

Kim bilmeden konuşuyor sallalamasyon demiş.

GeForce Now kendi bilgisayarınız üzerinde değil de uzaktaki bir bilgisayar üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlayan bir servistir. Hal böyle olunca anlık olarak karşıdaki bilgisayardan görüntü indirmeniz ve karşı tarafa anlık olarak veri göndermeniz gerekiyor. Bu veriler oyun için bastığınız tuşlar olabilir.

GeForce Now 1080p görüntü kalitesi sunduğu için internet hızınızın iyi olması gerekiyor. Aksi durumda oyun keyfiniz donmalar ve kasmalar ile bölünmektedir. 100 mbps altı internetlerde de oynanabilirken önerilen ve gerçek hissiyatı sunması için 100 mbps tavsiye edilir. Alıntıdır!

Kim bilmeden konuşuyor sallalamasyon demiş.
Bana GeForce Now'un ne olduğunu anlatmaya çalışma emin ol senden çok daha iyi biliyorumdur :) 1 seneden fazladır GeForce Now kullanıyorum 30 Mbps internetimle satın aldığım bir çok oyunu gayet rahat bitirdim. Ki Avrupa sunucusunda 100 ms değerleriyle ve ethernet kablosuz ile oynadığım halde. Ve Türkiye sunucusu Mart'ta açılıyor bu da çok daha düşük ping demek. Yani neymiş hızdan daha çok düşük ping ve stabil bağlantı önemliymiş. Bak, sallayan ben değilmişim değil mi dostum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı