Cyberpunk 2077 karalaması

Kusura bakmayın hocam ama GTX 1060 ile o oyundan 38 FPS alınıyorsa o oyun optimize özürlüdür. Oyun ne kadar güzel olursa olsun, optimizasyonu kötüyse o oyun bir halta yaramaz. @Palamutkafali


Dostum siz gözünüzle okuyosunuz değil mi? Ben de diyorum ki gerçek olmayabilir. Umarım değildir. Ben GTX 1060'da 30 FPS almasını savunmuyorum.
 
İyi geceler herkese. Bir soru sormak istiyorum. Bizim bilmediğimiz şekilde oyunu forumlardaki arkadaşlara falan mı dağıttılar? Veya YouTuber arkadaşlara falan dağıttılar mı? Oyun deli gibi karalanıyor şu an her yerde. Benim anlamadığım şu "balon" tayfanın topu CD projekt binasına falan mı kaçmış ufakken. Yav siz oyunu keyif almak için oynamıyor musunuz? Adım kadar eminim oyunun gameplay videolarını dahi izlemediğinize. GTA 5 ile kıyaslayan mı dersin, balon oldu patladı zuhaha diye gülen mi dersin. Yurt dışında bu kadar gömülmüyor. Oynayan insanlar ufak tefek buglar olduğunu ve day One güncellemesi ile geçeceğini söylüyor. Keşke Türkçe yapmasalarmış böyle güruh gibi bir topluluk kesinlikle oyun falan haketmiyor.
Yahu kötülesek ne değişecek hypelasak ne değişecek.
Yani fanboylukta anlamadığım şey şu, bu firmalar, oyunlar sizin babanızın malı mı? Biri en ufak eleştiri yaptığında çöküyorsunuz tepesine.
 
Bannerlord'da da aynı şey oldu. 8 yıl geliştirdiler ve optimizasyon aşırı kötü olan sadece yüksek grafikli bir oyun çıkardılar. Cyberpunk'ta aynı olacak güncelleme ile düzeltecekler ama 2-3 yıl sürer müthiş bir oyun olması için.
 
Bu benchmark testlerine inanan herkes cahildir.

Katılıyorum.
Yahu kötülesek ne değişecek hypelasak ne değişecek.
Yani fanboylukta anlamadığım şey şu, bu firmalar, oyunlar sizin babanızın malı mı? Biri en ufak eleştiri yaptığında çöküyorsunuz tepesine.
Ben de neden kötülendiğini soruyorum zaten. Ne övmüşüm ne gömmüşüm nasıl bir tarikatsınız siz ağız tadıyla sohbet bile ettirmiyorsunuz be öf.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı