Hocam sakinşakasına dedim. Bir şey olmazdı.
Hocam herkes bir anda söyleyince kendimi suçlu hissettim. Özür amacım 1 yıl ban yememek için değildi. Böyle bir şeyi düşünemeden paylaştığım içindi.
Hocam sakinşakasına dedim. Bir şey olmazdı.
Bizde zaten bu yüzden onlara oyuncu dostu diyoruz.NO-DRM olarak GOG'a çıkacağı için düşeceği belliydi zaten. Pek sürpriz değil yani.
CDPR'ın politikası bu zaten. Paranız yoksa korsan oynayın ama paranız olduğu zaman satın alın kafasındalar.
Ama korsan oynayıp adama destek olmuyorsun.Biz de zaten bu yüzden onlara oyuncu dostu diyoruz.
Ama korsan oynayıp adama destek olmuyorsun.
Ya neye gülüyorsunuz arkadaşlar? Ben asgari ücretle geçinip kendine ikinci el sistem toplayan biriyle zengin baba parası yiyen son model sistemi olan kişiyi aynı kefeye koyup ikisinden de bir oyuna 400 lira vermesi gerektiğini vurguladım sadece, beğeni atsanıza hadi.Desteğe korsan vermiyoruz kardeşim.
Hoca espri yaptın güldük daha neyi sorguluyorsun.Ya neye gülüyorsunuz arkadaşlar? Ben asgari ücretle geçinip kendine ikinci el sistem toplayan biriyle zengin baba parası yiyen son model sistemi olan kişiyi aynı kefeye koyup ikisinden de bir oyuna 400 lira vermesi gerektiğini vurguladım sadece, beğeni atsanıza hadi.
ya neye gülüyorsunuz arkadaşlar? ben asgari ücretle geçinip kendine ikinci el sistem toplayan biriyle zengin baba parası yiyen son model sistemi olan kişiyi aynı kefeye koyup ikisinden de bir oyuna 400 lira vermesi gerektiğini vurguladım sadece, beğeni atsanıza hadi.
ya neye gülüyorsunuz arkadaşlar? ben asgari ücretle geçinip kendine ikinci el sistem toplayan biriyle zengin baba parası yiyen son model sistemi olan kişiyi aynı kefeye koyup ikisinden de bir oyuna 400 lira vermesi gerektiğini vurguladım sadece, beğeni atsanıza hadi.
Ben anlamadım, hocam espri yaptı güldük. Olay karıştı kızgını yiyen ben oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.