Cyberpunk 2077 Metacritic user score 5.6. :/ Witcher 3 user score 9.4, nereden nereye... Oyunu düzgün çıkarmak için ertelediler ama sonuç ortada zaten.
Kullanıcı skorları onlar, değil mi? Onları pek önemsemiyorum. Biri gider "Kanka; Cyberpunk çöp, optimizasyon sorunları ve buglar varmış." falan der. Sonra da düşük puan verme durumları olur. Farklı örnekler de verilebilir bu duruma.
Bende oynuyorum oyunu şu an ama oyunda buglar ve optimizasyon sorunu olduğunu değiştirmiyor aldığım keyfi etkileyebiliyor çünkü görevlerin bazılarında da bug bulunuyor. Başta vaad edilen sistem gereksinimleri ile şu anki aynı mı sizce?
Oyunu oynamayıp kulaktan dolma bilgilerle oy veren kişiler de oluyor. Ben oyunu oynamadım, azıcık izledim. Yine de oy vermiyorum çünkü oy verecek bir deneyim yaşamadım oyun içerisinde.
Bende oynuyorum oyunu şu an ama oyunda buglar ve optimizasyon sorunu olduğunu değiştirmiyor aldığım keyfi etkileyebiliyor çünkü görevlerin bazılarında da bug bulunuyor. Başta vaad edilen sistem gereksinimleri ile şu anki aynı mı sizce?
Hemen ilk günden atlayıp, oyuncular birbiriyle yarışırcasına oynuyorsunuz diye normal böyle hissetmeniz. Bende oynamak istiyorum ama bekliyorum. İyice bir düzelsin 1-2 ay sonra keyifle oynarım.
5.6 olmasını ben biraz abartılı buluyorum. Elbette fevri davranmayıp hatalardan, optimizasyon sorunlarından arındırmalıydılar. Belli ki yetiştirememişler. 3 ay içinde problemlerin %80'inden fazlasını düzelteceklerini düşünüyorum. Onun dışında atmosferi, hikayesi, grafikleri çok iyi ve Cyberpunk havası bana geçti. İzledim oradan biliyorum