Cyberpunk 2077 Metacritic Skoru

Kullanıcı skorları onlar, değil mi? Onları pek önemsemiyorum. Biri gider "Kanka; Cyberpunk çöp, optimizasyon sorunları ve buglar varmış." falan der. Sonra da düşük puan verme durumları olur. Farklı örnekler de verilebilir bu duruma.

Bende oynuyorum oyunu şu an ama oyunda buglar ve optimizasyon sorunu olduğunu değiştirmiyor aldığım keyfi etkileyebiliyor çünkü görevlerin bazılarında da bug bulunuyor. Başta vaad edilen sistem gereksinimleri ile şu anki aynı mı sizce?
Hemen ilk günden atlayıp, oyuncular birbiriyle yarışırcasına oynuyorsunuz diye normal böyle hissetmeniz. Bende oynamak istiyorum ama bekliyorum. İyice bir düzelsin 1-2 ay sonra keyifle oynarım.

5.6 olmasını ben biraz abartılı buluyorum. Elbette fevri davranmayıp hatalardan, optimizasyon sorunlarından arındırmalıydılar. Belli ki yetiştirememişler. 3 ay içinde problemlerin %80'inden fazlasını düzelteceklerini düşünüyorum. Onun dışında atmosferi, hikayesi, grafikleri çok iyi ve Cyberpunk havası bana geçti. İzledim oradan biliyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı