Cyberpunk 2077 nasıldı?

Dosya Ekleri

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
Gençler Intel i5 10K-8 GB RAM-GTX 1650 4 GB.
Bu sistem ile oyunu en düşük ayarlarda bile oynayamadım. Açık alanda 2-10 arası bir FPS aldım. Maks 14 FPS gördüm. Bu normal midir? Yani tabii ki bu sistemden büyük bir şey beklemiyorum ama Low'da da en az bir 30 FPS alır diyordum. Fikri olan, yardımcı olabilecek biri var mı?

Oyunun hikayesi, müzikleri, özellikle atmosferi beni içine aldı yaklaşık 7.5 saat oyun sürem var ve oyunun dünyasından çıkamıyorum tek kötü bir özelliği var belki kişiden kişiye değişir fakat, oyunda bir ana hikaye yapınca görev bittikten sonra seni sanki zorluyor diğer göreve gitmen için yani eve gidip uyumak, şehirde saçma saçma dolaşmak tarzı şeyleri çok yapamadım yapmadım yani belki de beni etkiledi sadece yazmak istedim.

Oyunun hikayesi, müzikleri, özellikle atmosferi beni içine aldı yaklaşık 7.5 saat oyun sürem var ve oyunun dünyasından çıkamıyorum tek kötü bir özelliği var belki kişiden kişiye değişir fakat, oyunda bir ana hikaye yapınca görev bittikten sonra seni sanki zorluyor diğer göreve gitmen için yani eve gidip uyumak, şehirde saçma saçma dolaşmak tarzı şeyleri çok yapamadım yapmadım yani belki de beni etkiledi sadece yazmak istedim.
Katılıyorum dediklerine.Ayrıca ben silah mekanikleri ve arabanın yolda kayması gibi özellikleri de beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı