Cyberpunk 2077 ne zaman düzelir?

466609

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
2.691
Makaleler
3
Çözümler
26
Yer
İstanbul
Merhaba, oyunu yeni satın aldım ve biraz oynadım ama karşıma çok fazla bug çıkıyor. Örnek olarak bir tane adamı izliyorum adam arabanın içinden geçerek gidiyor. Ya da başka bir arabaya biraz dokunsam hemen üstüme çıkıyor. Zaten araç kullanması da çok kötü. O yüzden iade etmek istiyorum fakat bu hatalar düzelecek diyorlar. Kesin bir şey yok ama tahminen ne zamana düzelecek? Şu an bunlar yüzünden oynamak istemiyorum.
 
Evet, bir tek sizde buglu değil oyun, yada dikkat etmiyorsunuz.
Dikkat etmemişse demek ki oyunu kıracak düzeyde bir sorun değildir. NPC duvarın içinden geçti diye kıyameti koparanlar her sene çıkan optimizasyon sorunlu AC oyunları için neden bir şey demiyor anlamıyorum.
 
Trailerlarda gösterilen mekanikleri, başlangıçta kısa bir videoyla geçiştirdikleri kırpılmış 10-15 saatlik içeriği falan soruyorsanız gelmeyecekler. Bunun üzerine gelecek tek şey "Next-Gen" dedikleri grafiklerin makyajlanması ve ara ara getirdikleri ufak tefek ayarlamalar fixler vs. vs.

Söylediklerimi umarım yutturacak şekilde bi düzelme görürüz ama hiç sanmıyorum. Umudum yok.
 
1.31 sürümünü yaklaşık 30 saattir oynuyorum. Şehir içerisinde ufak tefek grafik hataları haricinde pek sıkıntıyla karşılaşmadım. Night City dışına çıkınca görsel bug sayısı biraz artıyor. Ancak görev bitirmeye engel olan sadece bir bug ile karşılaştım. Görevdeki bir kadın araca bir türlü binmiyordu. Ancak Youtube'ta gördüğüm bir yöntemle görevi tamamladım. Şu haliyle gayet oynanabilir görünüyor. Kusursuz olması için 5-6 ay belki 1 sene daha beklemeniz gerekebilir.
 
Epic indirimi ile aldım, 2 gündür oynuyorum. Bug olarak sınıflandırabileceğim sadece bazen çatışmada düşmanlardan biri hızlı bir şekilde yanıma geliyor. Bunun dışında bayağı oynamama rağmen oyunun ilerlemesini etkileyecek düzeyde bir bug bana denk gelmedi.

Araç mekaniği çok iyi değil buna katılıyorum ama bug olayı en azından bende çok fazla yok.

Ek olarak son zamanlarda harcadığım en iyi 106₺ oldu, bayağı sarıyor oyun.
 
Anlamıyorum sadece bende mi buglı değil bu oyun?
1.3 yaması ile 60 saat boyunca oynadım 1 tane bug ile karşılaştım o da beni sürekli çatışmada gösterdiği için hızlı seyahat yapamıyordum.

Düzelmesini istediğiniz şey araba kullanımı ise o düzelmez.
Yalnız değilsiniz. Ben çıktığı gün başladım oynamaya. Yaklaşık 90 saatim var. İlk gün bile bir iki bug dışında bir şey olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı