Cyberpunk 2077 ne zaman kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunun yapımcısı belli ki umursamamış kırılmasını ve korsan satılmasını, boşuna germeyin ortamı arkadaş sadece soru sormuş!

Oyunun yapımcısı CD projekt önceden oyun kıran bir ekipti. O yüzden oyunlarında DRM koruması yok. O yüzden oyunların satışı artıyor MC'de aynı şekilde sunuldu notch tarafından. Oyun için bir pazarlama tekniği parası olmayan oyuncularla iyi iletişim kuruyor. Oyuncularda unutmuyor.

Adam sadece bir soru sormuş, korsan ne zaman kırılır? Duyar kasmanıza gerek yok sorusunu cevaplamanız yeterli olacak. İlk 3 günde kırılır.

Hocam çok haklısınız bende crack oyun oynamıyorum çok uzun süredir ama gerçekten artık oyunlara ulaşım zor olmaya başladı mecbur çoğu insan crack bekliyor gönül ister oyun özel fiyatlandırma ile gelip 60 TL'den çıkış yapsın ama insanların neden crack oyunlara yöneldiği gayet açık ortada. Benim gibi öğrenci olan net geliri olmayanlara aşırı tepki göstermek anlamsız. Tek hobisi oyun oynamak olan bir insanın oyun alamaması üzücü bir durum. Oyunu crack oynamayı düşünmüyorum eğer bir şekilde para biriktirebiliyorsanız sizinde crack oynamanızı önermiyorum dostlar ciddi bir emek var ortada çünkü.
Ben yorumumu bıraktım, oyun da ön siparişte.

Darısı "Oyun firmaları neden destek çıkmıyor yav" ve fiyatçılara gelsin, malum 250 tl çok zor bir para.
Hocam sizin gözünüze gelmiyor olabilir işiniz gücünüz kurulu bir hayatınız olabilir ki böyle insanlar kesinlikle crack kullanmamalı ancak bu işin birde öğrenci boyutu var ve bir öğrenci için 250 tl bir doğalgaz faturası bu şekilde dalga geçilmesi ve küçümsenmesi hoş değil. Genel kesime karşı yazmadıysanız şimdiden affola.

Son düzenleme:

Katılıyorum almayı çok da istiyorum ama şu an yeterli param yok oyunu eğer crack indirirp bitirirsem ilk indirmde tekar alacağım zaten o indirime kadar oyunu tüm yolları deneyerek yan görevlerle bitirmem imkansız gibi zor da oynarım .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…