Hele bir çıksın. Her hafta erteleniyor oyun malum.
Bannerlord gibi olmaz sonu inşallah
Hele bir çıksın. Her hafta erteleniyor oyun malum.
Adam şirkete giderken arabasına Irak'taki petrolü koyuyor. Emeği zerre umurumda değil.Ne alaka? Devlet özel şirketlere yardım mı yapıyor ki? Adamlar kendi emeğiyle ürün ortaya çıkartıp bundan para kazanıyor. Adamlar devletten bir para almıyorlar.
Ülkemizde bunu normalleştirenlere dökeceksiniz bu duygu sömürünüzü. Ek olarak bu durum sadece ülkemiz için değil avrupa dahil gelişmiş ve bir çok ülke için de geçerli. Avrupa'da Amerika'da FIFA'ya 60 dolar/euro vermeyen milyonlarca kişi var. Ülkemizde FIFA 60 TL olsaydı emin ol korsan sürüm kullanan bu kadar fazla olmazdı. Para biriktirecek o kadar çok şey var ki oyuna sıra gelmiyor. Kendi adıma konuşmuyorum ve oyunu satın alacağım fakat bunu ülkemiz adına vurmak gerçekten cahillik.Ek olarak ciddi manada hırsızlık ve emek hırsızlığı olarak geçen bir şey ülkemizde öyle normalleşmiş ki "isteyen istediğini oynar size ne?" Diye çıkışan insanlar var, pes doğrusu.![]()
Sonuçta kıran kişi ben değilim. Kırılmasaymış oyunlar, o zaman alırdık orjinal.Ek olarak ciddi manada hırsızlık ve emek hırsızlığı olarak geçen bir şey ülkemizde öyle normalleşmiş ki "isteyen istediğini oynar size ne?" Diye çıkışan insanlar var, pes doğrusu.![]()
Paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit. 8 yıllık emek. Sadece bu değil herhangi bir oyunu crackli oynayan dini inancını sorgulasın. Arkada devasa ekipler gece gündüz mesailerle bir iş koyuyor ortaya yazıktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.