Arkadaşlar biz bu oyunda tam olarak ne yapıyoruz? Türleri falan bilmiyorum. Bana en bilmeyen kişiye anlatır gibi anlatabilir misiniz? Ne yapacağız? Far Cry gibi görev için adam mı öldüreceğiz? Hiçbir fikrim yok oyun hakkında. Eğer hoşuma giderse almayı planlıyorum.
İllaki benzetmek gerekirse GTA tarzında yani açık dünya RPG bununla birlikte aşırı detaylı ve çok uzun oynayış süreleri sunan uzun süredir geliştirilen bir oyun. Ama bununla anlatmakla bitmez Cyberpunk bir kültürdür artık. Buyurun bunu izleyin.
Edit: Tamam arkadaşlar oyun GTA değil. Oyun GTA değil. Oyun GTA değil. Açık dünya deyince sadece aklımıza GTA gelmiyor. Cyberpunk ile GTA'nın adını bir daha yan yana getirmeyeceğiz tamam söz. Affedin bağışlayın.
Arkadaşlar biz bu oyunda tam olarak ne yapıyoruz? Türleri falan bilmiyorum. Bana en bilmeyen kişiye anlatır gibi anlatabilir misiniz? Ne yapacağız? Far Cry gibi görev için adam mı öldüreceğiz? Hiçbir fikrim yok oyun hakkında. Eğer hoşuma giderse almayı planlıyorum.
Benzetmek gerekirse GTA tarzında yani açık dünya RPG bununla birlikte aşırı detaylı ve çok uzun oynayış süreleri sunan uzun süredir geliştirilen bir oyun. Ama bununla anlatmakla bitmez Cyberpunk bir kültürdür artık. Buyurun bunu izleyin.
Bu arada açık dünya konusunda bayağı iddealı ama GTA ile karşılaştırmayın çünkü bu oyun ne kadar açık dünya deneyimi sunsa da hikaye tabanlı bir oyun. GTA ile tam olarak aynı şekilde işlemiyor. Ve beni en çok çeken yanı da bu. Sana açık dünya sunuyor ama aynı zamanda seni içine çeken bir hikayeyi ve kaliteli RPG ögeleri barındıracağını vaat ediyor... Göreceğiz bakalım nasıl olacak.