3 senaryoyu da denedim. Oyunun belli bir kısmına geldiğinde oyundan atıyor. Silip tekrar kurdum, fayda etmedi. Bu durumu çözen olursa ve yardımcı olursa sevinirim.
20 Aralık 2020 güncellemesi: Oyuna gelen 1.05 güncellemesi ile artık bu yamaya gerek kalmamıştır: AVX komut setinin kullanımı kaldırıldı, böylece AVX'i desteklemeyen işlemcilerde Prologue'un sonunda meydana gelen çökmeler düzeltildi.
www.technopat.net
Öte yandan uzun vadede işlemciyi değiştirmenizde fayda var.
Hocam korsan olsa bile neden korsan indirdiğini bilemeyiz. Belki sistemi yeter mi diye indirdi? Belki de yabancılar gibi beğenirse oyunu satın alacak? Biraz empati kuralım lütfen.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...