Cyberpunk 2077 parasına değecek bir oyun mu?

bartp04

Decapat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 şu an %50 indirimde ve zaman zaman "acaba alsam mı?" diye düşündüğüm ama çıkışından beri ön yargılarımı kıramadığım bir oyun kendisi. Oyun daha makûl bir fiyatta olsa düşünmeden alırdım ama fiyatı böyle. Cyberpunk'ı da alırsam yaz indirimlerindeki harcamam tamamen böyle olacak. (Persona 5 Strikers'ı indirimin ilk günü almıştım sadece toplam fiyatın ne kadar olacağını göstermek için ekledim.) Sonraki zam iddialarından dolayı ikilemde kaldığım için bu konuyu açmak istedim. Sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben korsan oynadım ama para vererek de belki alırdım güzel oyundu, kısa da sürmüyor yan görevleri falan yaparsan.

Oyun güzel ama optimizasyonu yüzünden oynayamadım ben.Güçlü bir sisteminiz varsa değer.

Ben 1 hafta once deneyimledim, oyun cok sikici. Durmadan diyalog geliyor, bende diyalog okumayi sevmedigim icin hikaye tam olmuyor. Bunu bilerek alin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Epic Games'ten 125'e aldım geçen ay 250'ye kadar değer ama 400 çok maalesef.

90tl ye ilk zamanlarda almıştım oyun güzel uzun sürüyor hikayesi de güzel ama o fiyata değer mi bilmiyorum.

100TL'ye aldığım için bana değdi ama, 400TL'ye sizin için değer mi bilemem. Bence değmez.

400 TL'ye alabileceğin daha iyi oyun/oyunlar var. 125 TL zamanları olsa değebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…