Cyberpunk 2077: Phantom Liberty'de FPS kaybı

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım Phantom Liberty'nin başlarındayım ve oyunda fena FPS kaybı var. Dogtown harici sorun yok ama girişine baksam 15 FPS'e düşüyorum. Dosya doğrulaması yaptım. Ray Tracing ile alakalı diye düşünüyorum çünkü Ray Tracing kapalıyken daha az FPS kaybı oluyor ama yine oluyor yani. Çözümünüz var mı? DLSS Kalite ve Ray Tracing yansıma ve gölgeler açık ama aydınlatma kapalıda oynuyorum. Ayrıca oyundan Dogdown'dayken çıkıp yine girdiğimde düzeliyor ama bu sefer de drop giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım Phantom Liberty'nin başlarındayım ve oyunda fena FPS kaybı var. Dogtown harici sorun yok ama girişine baksam 15 FPS'e düşüyorum. Dosya doğrulaması yaptım. Ray Tracing ile alakalı diye düşünüyorum çünkü Ray Tracing kapalıyken daha az FPS kaybı oluyor ama yine oluyor yani. Çözümünüz var mı? DLSS Kalite ve Ray Tracing yansıma ve gölgeler açık ama aydınlatma kapalıda oynuyorum. Ayrıca oyundan Dogdown'dayken çıkıp yine girdiğimde düzeliyor ama bu sefer de drop giriyor.

Ekran kartı işlemci ne? Hangi cozunurlukte oynuyorsun

RTX 3060 Ti OC R5 3600 1080.

Cypurpank ekran kartını kullandığı kadar işlemciyide çok sömüren bir oyun.
Birincisi RTX acabilecek kapasiteye sahip bir kartın yok o oyunun yeni versiyonunda.
2. si DSR kullanarak panel cozunurlugunu 2K ya getir.
Panel hzni 60 Hz'ye çek.
Ayarlar yüksekte olacak.
DLSS performansda olacak.
V-Sync 60 kilitli olacak.
Cevre kalabalıklığı var işlemcine yük bindiren bir ayar oynanış ayarında bulunuyor onu orta ayarlara getir bir de öyle dene bakalım.

Cypurpank ekran kartını kullandığı kadar işlemciyide çok sömüren bir oyun.
Birincisi RTX acabilecek kapasiteye sahip bir kartın yok o oyunun yeni versiyonunda.
2. si DSR kullanarak panel cozunurlugunu 2K ya getir.
Panel hzni 60 Hz'ye çek.
Ayarlar yüksekte olacak.
DLSS performansda olacak.
V-Sync 60 kilitli olacak.
Cevre kalabalıklığı var işlemcine yük bindiren bir ayar oynanış ayarında bulunuyor onu orta ayarlara getir bir de öyle dene bakalım.
Fena yanlış bilgi var bu arada 3060 ti ile rtx cyberpunk mis gibi oynanır dlss performans değil kalite kullanılır. 1080pde performansı aç da oyun minecrafta dönsün değil mi? Dlc'nin çıkışı ile beraber driver sorunu vardı düzeltildi, sorun işlemcide de değil ayrıca. Konuyu şimdi okuyanlar arkadaşın dediklerini kaale almayın. En azından 3060 ti gibi bir ekran kartı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı