R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2022 #1 Oyunu PS4 için satın almayı düşünüyorum. Deneyim edenler grafik, performans optimize anlamında yaşadığı deneyimleri anlatırsa sevinirim.
Oyunu PS4 için satın almayı düşünüyorum. Deneyim edenler grafik, performans optimize anlamında yaşadığı deneyimleri anlatırsa sevinirim.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 Oyun PS4'te çok sıkıntılıydı. Yeni gelen güncellemeler bir tık oynanılabilir seviyeye getirdi ama 30 FPS oynamaya değmez. Oyunun asıl özelliklerinden biri grafikleri o da PS4'te iyi değil. Alınmaz bence. Artı 0 Eksi
Oyun PS4'te çok sıkıntılıydı. Yeni gelen güncellemeler bir tık oynanılabilir seviyeye getirdi ama 30 FPS oynamaya değmez. Oyunun asıl özelliklerinden biri grafikleri o da PS4'te iyi değil. Alınmaz bence.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 8 Mart 2022 #3 reredo dedi: Oyunu PS4 için satın almayı düşünüyorum. Deneyim edenler grafik, performans optimize anlamında yaşadığı deneyimleri anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız stabilse Geforce Now daha iyi bir seçenek. Hem RTX On olarak hem de 60fps üstü oynarsınız. Artı 0 Eksi
reredo dedi: Oyunu PS4 için satın almayı düşünüyorum. Deneyim edenler grafik, performans optimize anlamında yaşadığı deneyimleri anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız stabilse Geforce Now daha iyi bir seçenek. Hem RTX On olarak hem de 60fps üstü oynarsınız.
KS KS R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2022 #4 Jabbatheturk dedi: İnternet hızınız stabilse GeForce NOW daha iyi bir seçenek. Hem RTX on olarak hem de 60FPS üstü oynarsınız. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW denedim ancak çözünürlüğü çok kötü 35 megabit internetime rağmen. Artı 0 Eksi
Jabbatheturk dedi: İnternet hızınız stabilse GeForce NOW daha iyi bir seçenek. Hem RTX on olarak hem de 60FPS üstü oynarsınız. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW denedim ancak çözünürlüğü çok kötü 35 megabit internetime rağmen.