Cyberpunk 2077 PS5 CD'si satılıp Store'dan alınır mı?

Selamlar, geçen sene kasım ayında 1600-1700 lira civarına sıfır Cyberpunk 2077 PS5 CD'si satın almıştım. Şu an oyun dijital de 572,50 TL gözüküyor. CD'nin DLC kodunu kullanmıştım. Bana 1200 lira CD'yi alma teklifi geldi, ben 1300'e çıkarmaya çalışırım. Sizce 1200-1300 lira civarlarına fiziksel diski satıp dijital versiyonu 572 liraya almak, mantıklı bir hareket olur mu?

Mantıksız olur bence iyice yıllar geçtikten sonra oynamadığınızda falan da satabilirsiniz elinizdeki CD'yi ama dijitaldeki öylece kalacak.

Böyle bir oyunu satmam da, PS6 çıktığında dijital oyunu çalıştırır mı? CD'ler yüksek ihtimal 4'ten 5'e takmak gibi çalışacak ama dijital ne olur bilmiyorum.

Böyle bir oyunu satmam da, PS6 çıktığında dijital oyunu çalıştırır mı? CD'ler yüksek ihtimal 4'ten 5'e takmak gibi çalışacak ama dijital ne olur bilmiyorum.
"You can install PS4 games from disc* or download digital games purchased from PlayStation Store via your game library." diyor Sony. Yani dijitalden aldığın PS4 oyunlarını PS5'e yükleyebiliyorsun. PS6 çıktığında da aynısı olur, hatta CD çalışmasa bile dijitalden izin verirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı