F finnaly Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2020 #1 Risk Almak Yok görevinde Takemura beni araması gerekiyor fakat aramadı. Ne yaparsam yapayım olmadı.
SouuL Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Birkaç Save önceyi yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 954 Çözümler 1 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #3 Belirtilen görev harici yan görevlerden yapın. Oyun içerisinde saati ileriye sarın 1-2 gün kadar. Şehrin farklı yerlerine gidin. Telefonu çıkartıp Takemura'yı siz arayın.() Bildiklerim bu kadar denemediyseniz deneyin. Artı 0 Eksi
Belirtilen görev harici yan görevlerden yapın. Oyun içerisinde saati ileriye sarın 1-2 gün kadar. Şehrin farklı yerlerine gidin. Telefonu çıkartıp Takemura'yı siz arayın.() Bildiklerim bu kadar denemediyseniz deneyin.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Biraz yan görev yapın. Bir süre sonra arıyor. Artı 0 Eksi
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 27 Aralık 2020 #5 Yan görev yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS F finnaly Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2020 #6 Bir sürü yan görev yaptım, olmadı. Bir ileri bir geri saat yalama yaptı. Artı 0 Eksi
Milik Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 finnaly dedi: Bir sürü yan görev yaptım olmadı bir ileri bir geri saat yalama yaptı. Genişletmek için tıkla... Yeni patch indirdiniz mi? Orada çözdüler sanki bu hatayı. Artı 0 Eksi
finnaly dedi: Bir sürü yan görev yaptım olmadı bir ileri bir geri saat yalama yaptı. Genişletmek için tıkla... Yeni patch indirdiniz mi? Orada çözdüler sanki bu hatayı.
KS KS F finnaly Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2020 #8 Milik dedi: Yeni patch indirdiniz mi? Orada çözdüler sanki bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Milik dedi: Yeni patch indirdiniz mi? Orada çözdüler sanki bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Evet.
Milik Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #9 finnaly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Fixed an issue with takemura not calling in play it safe. Bakın çözmüşler eski patch Save diye sıkıntı olabilir. Dosyaları doğrulayıp öyle girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
finnaly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Fixed an issue with takemura not calling in play it safe. Bakın çözmüşler eski patch Save diye sıkıntı olabilir. Dosyaları doğrulayıp öyle girmeyi deneyin.
SAMUR4I Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 550 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #10 Son patch’den sonra benim de Delamain görevi bozuldu, yeni patch gelene kadar başka görevlerde takıl bence. Artı 0 Eksi
Son patch’den sonra benim de Delamain görevi bozuldu, yeni patch gelene kadar başka görevlerde takıl bence.