Cyberpunk 2077 RTX 3090 ile 50 FPS veriyor

1080p Ultra'da cayır cayır oynuyorum 6600 XT ile nesi sorunlu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyuna sorunsuz diyen bir kişiyi ilk kez görüyorum bence biraz internete bakın bu oyunun sorunları ile alâkalı.

Bu oyuna sorunsuz diyen bir kişiyi ilk kez görüyorum bence biraz internete bakın bu oyunun sorunları ile alâkalı.

Kaç tane kaydım var bir sorun görüyorsan buyur sen söyle ne diyeyim. İlk çıkış halinde kaldıysan onun üzerinden çok zaman geçti oyun neredeyse 1 yıldır stabil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cyberpunk 2077 diğer oyunlara göre daha fazla sistem isteyen bir oyun. 4K Ultra 60 FPS üstü oynamak için RTX 4000 serisini beklemek gerekiyor.

Oxa nasıl oyun bu ya? Hiç oynamadim ama pek iyi değil gibi. GTA 6 beklıyoruz. İnşallah o da istemez RTX 5000.

Son düzenleyen: Moderatör:
@mehmed94 Troll müsünüz?

1648244672359.png

Kaç tane kaydım var bir sorun görüyorsan buyur sen söyle ne diyeyim. İlk çıkış halinde kaldıysan onun üzerinden çok zaman geçti oyun neredeyse 1 yıldır stabil.

Son halini denemedim oyun ilk çıktığında yerden yere vuruldu onu söyleyeyim.

Oxa nasil oyun bu ya hic oynamadim ama pek iyi deyil gibi GTA 6 BEKLIYORUZ insalla oda istemez RTX 5000
Keşke oynamadan yorum yapmasanız, CP77 çıkışı bir faciaydı katılıyorum fakat; gelen onlarca patch stabil bir duruma getirdi oyunu. Halen sorunlar yok mu; Elbette var. Zamanla düzelecektir de, ayrıca Rockstar genel olarak oyunlarını konsol sonrası portlayarak; PC platformuna çıkarıyor ve port işi için gerçekten sağlam paralar harcıyorlar, sorun olacağını sanmam.

Keşke oynamadan yorum yapmasanız, CP77 çıkışı bir faciaydı katılıyorum fakat; gelen onlarca patch stabil bir duruma getirdi oyunu. Halen sorunlar yok mu; elbette var. Zamanla düzelecektir de, ayrıca Rockstar genel olarak oyunlarını konsol sonrası portlayarak; PC platformuna çıkarıyor ve port işi için gerçekten sağlam paralar harcıyorlar, sorun olacağını sanmam.

Hocam oyun geç çıksın sorunsuz çıksın başka bir şey istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı