Testlerde Ultra ayarlarda 6.5-7 arasıydı.VRAM değerinden korkuyorum. VRAM yemeyecek diyorlardı. Low ayarda bile 5 GB yiyor. Dediğin olursa umarım düzelir.
Testlerde Ultra ayarlarda 6.5-7 arasıydı.VRAM değerinden korkuyorum. VRAM yemeyecek diyorlardı. Low ayarda bile 5 GB yiyor. Dediğin olursa umarım düzelir.
Bizim neden bu şekilde davrandığımızı fark etmemişsin bile. Ortada bir iddia var, bu iddia oyunun performansının kullandığı DRM nedeniyle böyle olduğu yönünde. Biz de bu iddianın doğru olduğunu umuyoruz. Eğer bu iddia yanlışsa, biz de çok üzüleceğiz ve CDPR'ın optimizasyon konusunda pek de başarılı olmadığını üzülerek kabul edeceğiz.Çıkmayan oyunun fanboyluğunu yapan arkadaşlar bu oyunun optimizasyon özürlü olduğunu niye hala kabul edemiyor? 3060Ti gibi bir kart 1080p ultrada sadece 60 FPS oynatıyor. Yetersiz demiyorum, yeterli bir değer fakat çok daha fazlası olması gerekir.
Ya arkadaşlar bu oyun artık fonboy ya da oyunu durduk yere eleştirmeden çıktı. 8 yıllık bir emek ve beklentiden söz ediyoruz. Diyelim ki oyun optimize özürlü çıktı ve diğer şeyler ile yerden yere vuruldu. Evet oyun kötü diyenler haklı çıktı ama 8 yıllık emek ve beklenti boşa gitti. Veya oyun her şeye rağmen harika çıktı fanboylar haklı oldu. Gene pek bir önemi yok çünkü kimse oyundan başını kaldırıp foruma gelmeyecek bile. Yani lütfen şu fanboy vs. muhabbetini kapatalım. 8 yıl ya. Cidden olay bambaşka bir seviye artık bence.
Bu haline harika denemez hocam. Oyunu uzun zamandır bekliyorum ama ortalamanın altında bir performans sağlıyor oyun şu an. Tabii D1P'in gelmesi ve DRM'nin kalkması ile ne kadar düzeldiğine bağlı.
Witcher 4 maalesef benim ilgi alanıma uzak kalıyor artık hocam. Geralt'ın hikayesi bitti, buda demek oluyorki Triss'de yok Geralt'da. Bu oyunu bana sevdiren ikili yokken pek birşey beklemem açıkcası.Hocam bende harika demiyorum. Muhtemelen ekran kartım sağ olsun düzgün oynayamayabilirim. Ama dediğim gibi olay sen haklısın ben haklıyım değil. Cidden 8 yıla üzülüyorum ben şu an. O Zamana Witcher 4 yapılırdı.![]()
@Van Der Linde hocam hangi site o link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.