GeForce NOW Cyberpunk 2077 save'i hata veriyor

Ozkanabz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
Günlerdir GeForce NOW üzerinden Epic Games hesabım ile Cyberpunk 2077 oynuyorum. Bugün tekrar girdiğimde resimdeki gibi bir save hatası aldım. Oyun hiçbir şekilde açılmıyor ve eski kayda geri dönemiyorum. İşin garip yanı bende sadece ana oyun var ve bu zamana kadar da haliyle hep ana oyunu oynadım. Yani Phantom Liberty DLC'si yok. Ama alınan hata ona yönelik bir hata. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. 20 defa yeniden başlattım, dosyaları doğruladım, bulut kaydını eşleştirdim vs. ama yok çözülmüyor. Oyuna sıfırdan başlamaya zamanım yok. Bu saveyi nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleme:
Bu sorunu yaşayan çok kişiye denk gelmedim. Bu GeForce NOW oturumunu kapatıp başka bir oturum açmayı deneyebilirsin belki. Olmazsa CDPR destek ile iletişime geçmek işe yarayabilir.

Bu sorunu yaşayan çok kişiye denk gelmedim. Bu GeForce NOW oturumunu kapatıp başka bir oturum açmayı deneyebilirsin belki. Olmazsa CDPR destek ile iletişime geçmek işe yarayabilir.
Oturum olayını defalarca denedim bi sonuca ulaşamadım be yazıkki. Cdpr ile iletisime geçmeyi deneyeceğim. Benim tahminim geforce now kaynaklı bir sorun nedeniyle phantom liberty dlc si yüklü bir pc de daha önce oynadım. En son kaydı da öyle aldığı için sürekli bende dlc kontrolü yapıyor ama dlc bende yok. Tam anlam veremedim daha önce nasıl oldu diye. Eski kayıtlara da ulaşmayı denedim ama sonuç yok.

Salt bu konu için hesabımı geri açtım. Aynı sorun başıma geldi, çözümü yok sanıyordum ama Reddit'te dolana dolana bulmuştum ben de. REDLauncher'da ayarlar kısmında modları açık bırak, bir de REDLauncher açıldığında Ultimate Edition yazısı çıkana kadar başlatma, normale dönüyor. GeForce Now için sıkça karşılaşılan bir problem olmaya başladı bu.

Hocam ultimate edition yazısı nerede çıkacak? Aynı zamanda o yazı çıkana kadar sürekli yeniden başlatmam mı gerekiyor oturumu?

Hocam ultimate edition yazısı nerede çıkacak? Aynı zamanda o yazı çıkana kadar sürekli yeniden başlatmam mı gerekiyor oturumu?
Ben şunu sormayı unuttum ama, hangi DRM kullanıyorsun? Ben Epic ve GOG'de sahibim oyuna, başlangıç öncesi bir launcher çıkıyor launcherde yazıyor. Ama Steam'de launcher üstünde mi başlatıyor bilmiyorum, ama hemen bir screenshot alıp atayım GeForce Now üstünden.

Epic games üzerinden oynuyorum hocam. RedLauncher açılıyor modları açık bırakma özelliğini de açtım. Ama ultimate falan yazmıyor.

Normalde tam play butonunun üstünde kısa bir süreliğine Ultimate Edition yazısı hemen çıkıp kayboluyor, ama ilk etapta modları açarsan launcher varsa, DLC'yi mod olarak algılayıp açıyor öyle saçma bir durum var. Belki işe yarayabilir.

Şuan durum böyle ultimate yükselt geliyor direkt. Belki daha önce öyle yazmıştır ve yazarken girmisimdir bilmiyorum hic dikkat etmedim.

Dosya Ekleri

• IMG_6461.jpeg
    251,1 KB · Görüntüleme: 35
Direk destek üzerinden iletişime geçin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…