Çözüldü Cyberpunk 2077 seçeneklerin hepsi kapalı

• Konuyu başlatan Keias
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.447
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keias

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Cyberpunk'ta bir sürü sonra görevlere başlarken seçim yapamıyorum. Rogue uğradıktan sonra Panam Palmer aramamı söylüyor. Arıyorum, telefon kapanıyor. Takemura'ya gidiyorum, seçeneğin yanında telefon simgesi var ve kapalı aynı şekilde. Diğer çoğu görevin hepsi kapalı. 2 gündür araştırıyorum, çözüm yolu bulamadım. Dosyaları doğruladım problem yok, ne yapmam lazım yardım eder misiniz? (hızlı seyahat yapma da kapalı)

Dosya Ekleri

• 1-min.png
    1-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 77
  • 2-min.png
    2-min.png
    983,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 4-min.png
    4-min.png
    945,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 3-min.png
    3-min.png
    897,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bug ın nedeni delamain 7 taksi bulma olayından kaynaklı, eğer telefondan dolayı buga girerseniz delamain taksi ofisinden herhangi bir telefon araması yapın düzeliyor. Kesin çözüm.
Şu konuya bir göz atın isterseniz, belki yardımcı olabilir.
denedim, mevcut görevi tamamladı olarak gösteriyor ama hala diğer görevlerin seçenekleri kapalı, oyunu kaydetmiyor bile, daireme gidip uyucam uyuma seçeneği bile siyah yazıyla gösteriyor ve seçtirmiyor, buga girmiş olabilir oyun, silip tekrar yüklücem çözüme ulaşırsam yazıcam konuya.

denedim, mevcut görevi tamamladı olarak gösteriyor ama hala diğer görevlerin seçenekleri kapalı, oyunu kaydetmiyor bile, daireme gidip uyucam uyuma seçeneği bile siyah yazıyla gösteriyor ve seçtirmiyor, buga girmiş olabilir oyun, silip tekrar yüklücem çözüme ulaşırsam yazıcam konuya.
Tamamdır hocam öyle bir deneyin isterseniz.

Bug ın nedeni delamain 7 taksi bulma olayından kaynaklı, eğer telefondan dolayı buga girerseniz delamain taksi ofisinden herhangi bir telefon araması yapın düzeliyor. Kesin çözüm.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı