K Kadir ANKARA Kilopat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 2077 açtığım zaman monitör ışığı kararıyor ve ekran siyah bir şekilde donuyor. Görseldeki gibi bir sorun yaşıyorum. Çözümünü bilen yardım edebilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 12,8 KB · Görüntüleme: 444
Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 2077 açtığım zaman monitör ışığı kararıyor ve ekran siyah bir şekilde donuyor. Görseldeki gibi bir sorun yaşıyorum. Çözümünü bilen yardım edebilir mi?
Çözüm T T Tek7HackDedi 17 Şubat 2021 Dediklerimin hepsini denediğine emin misin? Hepsini uygula. Ve Windows sürümünün 20H2 olduğuna emin ol. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. Windows'u güncelle. 20H2 sürümüne geçin. Güncel olmayan sürücün kalmasın. Dosya doğrulamayı dene.
Dediklerimin hepsini denediğine emin misin? Hepsini uygula. Ve Windows sürümünün 20H2 olduğuna emin ol. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. Windows'u güncelle. 20H2 sürümüne geçin. Güncel olmayan sürücün kalmasın. Dosya doğrulamayı dene.
KS KS K Kadir ANKARA Kilopat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Dediklerimin hepsini denediğine emin misin? Hepsini uygula. Ve Windows sürümünün 20H2 olduğuna emin ol. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. Windows'u güncelle. 20H2 sürümüne geçin. Güncel olmayan sürücün kalmasın. Dosya doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows'um orijinal değil güncellemeyi deneyim bir de bakalım. Kadir ANKARA dedi: Windows'um orijinal değil güncellemeyi deneyim bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi harici olarak indirip kurunca düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Dediklerimin hepsini denediğine emin misin? Hepsini uygula. Ve Windows sürümünün 20H2 olduğuna emin ol. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. Windows'u güncelle. 20H2 sürümüne geçin. Güncel olmayan sürücün kalmasın. Dosya doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows'um orijinal değil güncellemeyi deneyim bir de bakalım. Kadir ANKARA dedi: Windows'um orijinal değil güncellemeyi deneyim bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi harici olarak indirip kurunca düzeldi teşekkürler.