B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 RAM 8gb Ekran kartı GTX 660 Anakart H150m pro İşlemci İ3 10105f Merhaba oyuna görebiliyorum oyunu başlatıncaa radar falan her şey köşelerde gözüküyor ama etraf siyah bir şey göremiyorum.
Merhaba oyuna görebiliyorum oyunu başlatıncaa radar falan her şey köşelerde gözüküyor ama etraf siyah bir şey göremiyorum.
KS KS B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #11 Ben oyunu silmiştim, yüklendi sayılır. Şimdi deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 779 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 29 Kasım 2023 #12 508280 dedi: Sisteminiz çok düşük hocam. Ben 1650 ile Cyberpunk açmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. byswoxy dedi: Merhaba oyuna görebiliyorum oyunu başlatıncaa radar falan her şey köşelerde gözüküyor ama etraf siyah bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hem RAM hem ekran kartı sıkıntılı senin. RAM'i minimum 16 ekran, kartını da 4 GB yapman lazım. Artı 0 Eksi
508280 dedi: Sisteminiz çok düşük hocam. Ben 1650 ile Cyberpunk açmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. byswoxy dedi: Merhaba oyuna görebiliyorum oyunu başlatıncaa radar falan her şey köşelerde gözüküyor ama etraf siyah bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hem RAM hem ekran kartı sıkıntılı senin. RAM'i minimum 16 ekran, kartını da 4 GB yapman lazım.
KS KS B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #13 mburakkarakas dedi: Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. Hem RAM hem ekran kartı sıkıntılı senin. RAM'i minimum 16 ekran, kartını da 4 GB yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz şimdi de Cyberpunk topu dikti hatası veriyor. Artı 0 Eksi
mburakkarakas dedi: Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. Hem RAM hem ekran kartı sıkıntılı senin. RAM'i minimum 16 ekran, kartını da 4 GB yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz şimdi de Cyberpunk topu dikti hatası veriyor.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #14 byswoxy dedi: Yardımcı olabilir misiniz şimdi de Cyberpunk topu dikti hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk ayarlarindan onerilen ayarlari dener misiniz? Artı 0 Eksi
byswoxy dedi: Yardımcı olabilir misiniz şimdi de Cyberpunk topu dikti hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk ayarlarindan onerilen ayarlari dener misiniz?
KS KS B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #15 Kyamrt dedi: Uyumluluk ayarlarindan onerilen ayarlari dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Kyamrt dedi: Uyumluluk ayarlarindan onerilen ayarlari dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #16 byswoxy dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin. Artı 0 Eksi
byswoxy dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin.
KS KS B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #17 Kyamrt dedi: Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. byswoxy dedi: Deniyorum Genişletmek için tıkla... Kyamrt dedi: Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin. Genişletmek için tıkla... Açıldı oyun teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Kyamrt dedi: Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. byswoxy dedi: Deniyorum Genişletmek için tıkla... Kyamrt dedi: Sağ tiklayin oyuna, ozelliklere girip uyumluluk kismini bulun ve uyumluluk sorunu gidere basin. Genişletmek için tıkla... Açıldı oyun teşekkürler.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #18 byswoxy dedi: Deniyorum. Açıldı oyun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, oyun içi durum nasil siyah ekran düzeldi mi? Artı 0 Eksi
byswoxy dedi: Deniyorum. Açıldı oyun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, oyun içi durum nasil siyah ekran düzeldi mi?
KS KS B byswoxy Femtopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #19 Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmemiş. Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu sil yükle yaptım ama sanırım tamamen silememişim oyundaki ayarların gitmemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmemiş. Kyamrt dedi: Rica ederim, oyun içi durum nasıl siyah ekran düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu sil yükle yaptım ama sanırım tamamen silememişim oyundaki ayarların gitmemiş.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 29 Kasım 2023 #20 mburakkarakas dedi: Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar zaten olmaz ama sistemi yenilediğim zaman düşünürüm hocam. Artı 0 Eksi
mburakkarakas dedi: Niye düşünmüyorsunuz 4 defa bitirdim DLC dahil. 1650 Ti var gerçi bende ama 1650 ile de oynarsınız gayet. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar zaten olmaz ama sistemi yenilediğim zaman düşünürüm hocam.