T takaneko Femtopat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2024 #1 Oyuna her girdiğimde kaldığım yerden başlatırdı bu sefer bayağı geriden başlattı, nasıl çözebilirim bunu? Az bir şey de değil yani.
Oyuna her girdiğimde kaldığım yerden başlatırdı bu sefer bayağı geriden başlattı, nasıl çözebilirim bunu? Az bir şey de değil yani.
tqrak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 Otomatik kaydetme çalısmamışdır büyük ihtimalle ayarlardan kontrol et ya da her kapattığında manuel kaydet. Artı 0 Eksi
Otomatik kaydetme çalısmamışdır büyük ihtimalle ayarlardan kontrol et ya da her kapattığında manuel kaydet.
KS KS T takaneko Femtopat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2024 #3 tqrak dedi: Otomatik kaydetme çalısmamışdır büyük ihtimalle ayarlardan kontrol et ya da her kapattığında manuel kaydet. Genişletmek için tıkla... otomatik kaydettiği yeri geçtim manuel kaydettiğim yerden bile başlatmadı ki Artı 0 Eksi
tqrak dedi: Otomatik kaydetme çalısmamışdır büyük ihtimalle ayarlardan kontrol et ya da her kapattığında manuel kaydet. Genişletmek için tıkla... otomatik kaydettiği yeri geçtim manuel kaydettiğim yerden bile başlatmadı ki
tqrak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 takaneko dedi: Otomatik kaydettiği yeri geçtim manuel kaydettiğim yerden bile başlatmadı ki. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077'yi hangi oyun motorundan oynuyorsun? Artı 0 Eksi
takaneko dedi: Otomatik kaydettiği yeri geçtim manuel kaydettiğim yerden bile başlatmadı ki. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077'yi hangi oyun motorundan oynuyorsun?