Cyberpunk 2077 sonları

Oyunu oynamamış/bitirmemiş olanlar için ağır spoiler var. Sonlardan birini yazdım. Açıp okumanızı tavsiye etmem. :)
hanako arasaka ile iş birliği yapıp tedavi oldum. Sonda ise uzay boşluğunda bir tesiste testler falan yapıldı. En sonunda da hellman ile konuşup ruhumu Arasaka'ya teslim etmem ya da dünyaya dönmem hakkında iki tane seçim vardı.
Araştırdığım kadarıyla bu oyunun 7 tane sonu var.
hellman ile konuştuktan sonra 2 seçim şansı veriliyor ama ne seçersem seçeyim oyun orada bitiyor. Ben oradan çıkıp şehirde takılıp yan görevleri yaparım diye düşünüyordum.
Oyunun sonunu etkileyen ve gidişatını değiştiren seçimler hangi bölümde çıkıyor? Tam olarak kavrayabilmiş değilim.

Sanırım oyunda çok da hikayeyi değiştiren etkileşimler yok. Hani "şunu seçersem şu olur" misali. Yanlışım varsa düzeltin.

Oyunu oynamamış/bitirmemiş olanlar için ağır spoiler var. Sonlardan birini yazdım. Açıp okumanızı tavsiye etmem. :)
hanako arasaka ile iş birliği yapıp tedavi oldum. Sonda ise uzay boşluğunda bir tesiste testler falan yapıldı. En sonunda da hellman ile konuşup ruhumu Arasaka'ya teslim etmem ya da dünyaya dönmem hakkında iki tane seçim vardı.
hellman ile konuştuktan sonra 2 seçim şansı veriliyor ama ne seçersem seçeyim oyun orada bitiyor. Ben oradan çıkıp şehirde takılıp yan görevleri yaparım diye düşünüyordum.
Oyunun sonunu etkileyen ve gidişatını değiştiren seçimler hangi bölümde çıkıyor? Tam olarak kavrayabilmiş değilim.

Silverhand ile çatı katında konuştuğun yerde oyunun sonlarının dağılımı yapılıyor.
hanako ile konuştuğunda ruhunu arasakaya teslim etmiyorsun yanlış anlamışsın. Seni tedavi edelim diyorlar ama daha sonrasında oyuna getirip öldürüyorlar. Ayrıca oyunun her sonunda V'nin 6 aylık ömrü kalıyor. Benim sonumda v şehir efsanesi oluyordu. Kontrolü son bölümde Silverhand'e verdim arasakanın içinden geçti ve v bedenine geri döndü. Lüks bir dairede Afterlife'ın yeni patronu olarak başladım daha sonra uzaydaki arasaka üssünü yok etmek için yola çıktı v kaybedeceği bir şey olmadığından dolayı. Sonra oyun bitti.

Oyunu bitirmişsin zaten, aç YouTube'dan izle nasıl tüm sonlara ulaşılacağını.
Eğer jonny abimizi dinleyip malum ağ gezer ablamızdan yardım alırsan oyun daha farklı bir şekilde ilerliyor.

Silverhand ile çatı katında konuştuğun yerde oyunun sonlarının dağılımı yapılıyor.
hanako ile konuştuğunda ruhunu arasakaya teslim etmiyorsun yanlış anlamışsın. Seni tedavi edelim diyorlar ama daha sonrasında oyuna getirip öldürüyorlar. Ayrıca oyunun her sonunda V'nin 6 aylık ömrü kalıyor. Benim sonumda v şehir efsanesi oluyordu. Kontrolü son bölümde Silverhand'e verdim arasakanın içinden geçti ve v bedenine geri döndü. Lüks bir dairede Afterlife'ın yeni patronu olarak başladım daha sonra uzaydaki arasaka üssünü yok etmek için yola çıktı v kaybedeceği bir şey olmadığından dolayı. Sonra oyun bitti.

Senin ulaştığın uzay üssünü yok etme sonunda da mı 6 ay ömrü kalmış oluyor? YouTube'dan izlediğim kadarıyla şirketin başına falan geçtiğini görmüştüm yanlış anlamadıysam.

Yorumlar için teşekkürler şimdi anladım.
Çatı katı dediğiniz Misty'nin bizi bir binanın çatısına çıkardığı kısım galiba.
Oyuna en baştan başlamadan tekrar o kısma nasıl geri dönebilirim?

Oyun uzayda bitti. Ödül verildi hatta siberkasapta kullanabilirsin dedi ama göremiyorum ödülleri. Ayrıca oyun bittikten sonra devam etmek istiyor musun dedi evet deyince kayıttan devam etti. Tekrar Hanokayla buluşma sahnesi için en üst kata çıkma görevi geldi. Neden böyle oldu?

Oyunun 2 tane de gizli sonu var. Eğer çatıda seçim yapmadan biraz beklerseniz farklı bir son teklif ediyor Johnny abimiz. O görev de ölüp ölmemenize bağlı olarak iyi ya da kötü bitiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı