Cyberpunk 2077 Steam mi Epic mi?

Adnnatcn

Hectopat
Herkese selam. Cyberpunk 2077 almak istiyorum fakat buglardan ve hatalardan dolayı biraz ertelemek istemiştim. Bildiğiniz gibi Epic Games'te 60TL'lik indirim kuponu var. Oyun için zaten biraz daha bekleyeceğim güncellemeleri falan bu yüzden indirim kuponunu kullanıp Epic Games'ten mi alayım yoksa Steam'de indirime girmesini mi bekleyeyim? Sizce oyun Steam'de indirime girer mi? Girerse ne kadara düşer fiyatı? Düşünceniz nedir?

Herkese selam. Cyberpunk 2077 almak istiyorum fakat buglardan ve hatalardan dolayı biraz ertelemek istemiştim. Bildiğiniz gibi Epic Games'te 60TL'lik indirim kuponu var. Oyun için zaten biraz daha bekleyeceğim güncellemeleri falan bu yüzden indirim kuponunu kullanıp Epic Games'ten mi alayım yoksa Steam'de indirime girmesini mi bekleyeyim? Sizce oyun Steam'de indirime girer mi? Girerse ne kadara düşer fiyatı? Düşünceniz nedir?

Ben Steam yanlısıyım. Ama Steam'de indirime zor girer. Steam yanlısı olmamın sebebi Steam'in daha hızlı ve rahat olması. Ve bana Epic Games her an kapanacakmış gibi geliyor.

Kesinlikle Steam. Neden diye soracak olursan:
Achivement sistemi var.
Trading Card sistemi var.
Oyunu kaç saat oynadığını görebiliyorsun.(Epic'de de görüyorsun ama oyundan çıkman gerekiyor)

Epic Games'in Steam'e yetişebilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım, verdikleri bedava oyunlar ve Ubisoft platformunda yaptığı indirimler olmasa kimse yüzüne bakmaz. Torrent oyun oynamak ile bir farkı yok çünkü bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı