Cyberpunk 2077 şu an ne durumda?

Bilgileri bizimle de paylasmak istemez misiniz? Basliktan yola cikarsam, oyuna gelen son güncellemeyi henüz denemedim. Deneyenler ise bayagi memnun. Oyuna bircok sey eklenmis.

okumanı tavsiye ederim.

Ballandira balllandira anlatmissiniz. Indirip deneyesim geldi ve indiriyorum. Özellikle arabalari merak ettim.

Önceki yamadan farklı olarak bayağı iyi diyebilirim. Şehir biraz daha yaşayan bir hale dönmüş rastgele polis kovalamaları ve çatışmalara denk gelebiliyorsun. NPC'lerin tepkileri daha doğal olmuş bir NPC'ye yumruk attığında kaçarken bir başkası seninle dövüşebiliyor. Görevler ve iş bitiriciler toplu şekilde açılmak yerine sana adım adım veriliyor ve puana göre görev alma opsiyonu eklenmiş. Yeni evler çok hoş kimisinde viski, sigara içebiliyorsun, kimisinde bilardo oynuyorsun, kimisinde gitar çalıyorsun. 2-3 tane yeni araç, 3-5 tane yeni silah var. Bazı perkler kaldırılmış onların yerine yenisi gelmiş.

Kısaca oyun bayağı keyifli olmuş, bu hali oynamaya fazlasıyla değer.

Ben ilk sürümünü oynamıştım, ama en son 1.5 yamasını da birkaç saat denedim. Yani görsel bazı iyileştirmelerde bulunulmuş gibi. Oyun SSD'ye kurulu değilse HDD'ye kuracaksanız bir çok kaplama çok geç yükleniyor, bu sinir bozucu ama SSD varsa sorun olmuyor. Daire satın alınabiliniyor, yeni birkaç silah da eklenmiş. Glitch'lere daha az rastlanılıyor, öyle yani. Bambaşka bir oyun değil sonuçta %95 oranında tamamen aynı oyun.

Ben ilk sürümünü oynamıştım, ama en son 1.5 yamasını da birkaç saat denedim. Yani görsel bazı iyileştirmelerde bulunulmuş gibi. Oyun SSD'ye kurulu değilse HDD'ye kuracaksanız bir çok kaplama çok geç yükleniyor, bu sinir bozucu ama SSD varsa sorun olmuyor. Daire satın alınabiliniyor, yeni birkaç silah da eklenmiş. Glitch'lere daha az rastlanılıyor, öyle yani. Bambaşka bir oyun değil sonuçta %95 oranında tamamen aynı oyun.
Sadece bizim oynadığımız oyunun Beta sürümü gibi bir şey. Oyunun ilk çıkması gereken seviye bu.
Bilgileri bizimle de paylasmak istemez misiniz? Basliktan yola cikarsam, oyuna gelen son güncellemeyi henüz denemedim. Deneyenler ise bayagi memnun. Oyuna bircok sey eklenmis.

Ballandira balllandira anlatmissiniz. Indirip deneyesim geldi ve indiriyorum. Özellikle arabalari merak ettim.
Elimden geldiğince gördüğüm şeyleri yazdım. NPC'lerin durmak yerine saldırması da eskisi gibi sinir bozucu olmaktan çıkmış. Oyuna 1-2 güncelleme ile eksikler kapanabilir.

Bunlari neden basta düsünmemisler merak etmiyor degilim acikcasi.
Çünkü oyun eksik çıktı. Zamanları yoktu. Yapılan baskı sonucu mecbur oyunu çıkarmak zorunda kaldılar. Ben oyunu ilk çıktığında bazı şeyler hariç beğenmiştim. Şuan çoğu şey düzelmiş. 1-2 güç yenilik daha ve harita da gidilmeyen yerlere büyük ihtimal DLC gelecek onlar geldikten sonra oyun tamamlanır.

Bunlari neden basta düsünmemisler merak etmiyor degilim acikcasi.

Hepsi düşünüldü geliştiricilerin bir kabahati yok. Onlar kendi planlarına uygun yapıma devam ediyorlardı ama şirketin başındakiler farklı hareket etti. Gittiler devamlı çıkış tarihi vermeye başladılar bu da geliştiricilerin üzerinde baskı oluşturdu adamlar ne yapsın. Bu oyunun yapımına Witcher 3 Bloond & Wine yaması bittikten sonra başlandı ama şirket öyle bir hava verdi ki sanırsın 2013'den beri yapılıyor.

Sonrası olaylar olaylar. Neyse geliştiricileri rahat bıraktılar da 1 senede bu kadar bug temizleyip, eklentiler koymaya başladılar. Bu yaza ve sene sonuna 2 tane hikayeli DLC alırız gibime geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı