Cyberpunk 2077 şu an ne durumda?

Hepsi düşünüldü geliştiricilerin bir kabahati yok. Onlar kendi planlarına uygun yapıma devam ediyorlardı ama şirketin başındakiler farklı hareket etti. Gittiler devamlı çıkış tarihi vermeye başladılar bu da geliştiricilerin üzerinde baskı oluşturdu adamlar ne yapsın. Bu oyunun yapımına Witcher 3 Bloond & Wine yaması bittikten sonra başlandı ama şirket öyle bir hava verdi ki sanırsın 2013'den beri yapılıyor.

Sonrası olaylar olaylar. Neyse geliştiricileri rahat bıraktılar da 1 senede bu kadar bug temizleyip, eklentiler koymaya başladılar. Bu yaza ve sene sonuna 2 tane hikayeli DLC alırız gibime geliyor.
Ben de en az 2 düşünüyorum. Haritanın üst tarafında bir yere gitmeye çalışmıştım ama oraya girmeye çalıştığımda geri yolluyordu. Bir de Aldecaldo kampının orada bir yer vardı. O boş yerlere güzel şeyler getirirlerse tadından yenmez. Ben 3 kere bitirdim. Şuan sadece tüm arabaları aldım bir şey kalmadı oyunda sadece serbest takılıyorum. DLC'lerin hepsi gelince tekrardan oynamak gerektiğini düşünüyorum.

Ben de en az 2 düşünüyorum. Haritanın üst tarafında bir yere gitmeye çalışmıştım ama oraya girmeye çalıştığımda geri yolluyordu. Bir de Aldecaldo kampının orada bir yer vardı. O boş yerlere güzel şeyler getirirlerse tadından yenmez. Ben 3 kere bitirdim. Şuan sadece tüm arabaları aldım bir şey kalmadı oyunda sadece serbest takılıyorum. DLC'lerin hepsi gelince tekrardan oynamak gerektiğini düşünüyorum.

Getireceklerdir, farklı bir harita oyunculara da iyi olur devamlı Night City'de sürtmeyeceğiz. Oyunu temelden temizleyip yapay zeka iyileştirmeleri lazımdı, ilk çıkışın nasıl bir kaos olduğu ortada. Temizlenmiş ve kodları düzenlenmiş bir oyuna DLC çıkmak geliştiriciler için de rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı