Cyberpunk 2077 tekrar zamlandı!

Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan deil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun deilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.
Başka bir konuda 15 yaşında olduğundan bahsetmişsin, ne anlatıyosun?

Başka bir konuda 15 yaşında olduğundan bahsetmişsin, ne anlatıyosun?
Herkes bir maskeye bürünür. İşsiz gibi benim konularıma baktın. Yaşimi belirtecek kadar enayi deilim. İsmim musti filan da deil yani Mustafa vs. Tek buradaki gerçeğim profil fotoğrafımdaki trabzonspor.

Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan deil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun deilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.
iyi şeyler olduğunu düşünüyorsan biraz da acaba eksi şeyler var mı bunu düşün.

tahıl krizini çözen derken ne demek istedin bilmiyorum. dünyanın tahıl ambarı olan ülke şuan dışarıya muhtaç durumda. terör konusunda da hatırlarsan görüşmelerde başkanlık desteği alamadığı için bir anda ortalık savaş alanına dönmüştü.

şehit haberleri diyorsun bu ülkede depremde kaybedilen insan sayısı terörde kaybedilenin kat kat fazlası. depremde kim denetlemedi, kim bu müteahhitleri palazlandırdı? kim bütün sanayiyi İstanbul'a topladı da Anadolu'yu kendi haline bıraktı? kim dikey yapılaşmanın önünü açtı?.. deprem vergileri ne oldu mesela?.. kim bu kadar doğayı, tarihi katletti? bilim sanat zaten yok.

senin yaşını bilmem de ben geçmişinden kopuk hızlı tüketen, her yeri betona boğulmuş bir topluma gelişmiş demem. medya diye bir şey kalmadı, hepsi yalan dolan şeyler yazıp çiziyor. kimse eleştiremiyor mesela. düşünceni ifade edemiyorsun acaba ceza alır mıyım diye. böyle bir ortamda hiçbir şey gelişmez. uçak yaptık araba yaptık diye kendinizi eylersiniz kusura bakma. ABD demişsin, kapitalist sistemler zaten krizle beslenir ama bizdeki kapitalizm bile değil. ahbap çavuş kapitalizmi, liyakatsiz ne kadar iş bilmez varsa kadroları doldurmuş durumda. ABD ne kadar krize girerse girsin en azından iyi kötü bir güçler ayrılığı dengesini koruyor ayrıca. doğalgazı bulmuş :) biraz sorgulasan neden şimdi tam seçim arefesinde diye sorarsın kendine. bir şey buldukları yok, zaten var olan kartlarını kullanıyorlar hepsi bu. padişahımız insanlara lütfediyor dağıtıyor bol keseden, sonra bunların borçları senin torununa kadar etki edecek, bilmiyorum haberin var mı. neyse selametle.

Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta Amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan değil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun değilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.

İyi şeyler olduğunu düşünüyorsan biraz da acaba eksi şeyler var mı bunu düşün.

Tahıl krizini çözen derken ne demek istedin bilmiyorum. Dünyanın tahıl ambarı olan ülke şu an dışarıya muhtaç durumda. Terör konusunda da hatırlarsan görüşmelerde başkanlık desteği alamadığı için bir anda ortalık savaş alanına dönmüştü. Işid'in 2 askerimizi öldürdüğünü hatırlıyor musun? O görüntülerdeki şahsın serbest bırakıldığını da hatırlarsın belki. Hizbullah'a yaşın yeter mi bilmiyorum, kim liderlerini serbest bıraktı?

Bu ülkede depremde kaybedilen insan sayısı terörde kaybedilenin kat kat fazlası. Binaları kim denetlemedi, kim bu müteahhitleri palazlandırdı? Kim bütün sanayiyi İstanbul'a topladı da Anadolu'yu kendi haline bıraktı? Kim dikey yapılaşmanın önünü açtı? Deprem vergileri ne oldu mesela? Çadırları parayla kimler sattı mesela? Neden deprem ülkesinde bunca yıldır hazırlık yok? AFAD'ın neden yeterli bir dijital altyapısı yok? Kim bunca yılda bu kadar doğayı, tarihi katletti? Bilim, sanat zaten yok. Her şey paraya endeksli hale gelmiş durumda.

Senin yaşını bilmem de ben geçmişinden kopuk hızlı tüketen, her yeri betona boğulmuş bir topluma gelişmiş demem. Medya diye bir şey kalmadı, hepsi yalan dolan şeyler yazıp çiziyor. Kimse eleştiremiyor mesela. Düşünceni ifade edemiyorsun acaba ceza alır mıyım diye. Böyle bir ortamda hiçbir şey gelişmez. Uçak yaptık araba yaptık diye kendinizi eylersiniz kusura bakma. ABD demişsin, kapitalist sistemler zaten krizle beslenir ama bizdeki kapitalizm bile değil. Ahbap çavuş kapitalizmi, liyakatsiz ne kadar iş bilmez varsa kadroları doldurmuş durumda. ABD ne kadar krize girerse girsin en azından iyi kötü bir güçler ayrılığı dengesini koruyor ayrıca. Doğalgazı bulmuş :) biraz sorgulasan neden şimdi tam seçim arefesinde diye sorarsın kendine. Bir şey buldukları yok, zaten var olan kartlarını kullanıyorlar hepsi bu. Padişahımız insanlara lütfediyor dağıtıyor bol keseden, sonra bunların borçları senin torununa kadar etki edecek, bilmiyorum haberin var mı?

Market örneği vermiştim, soruma cevap vermemişsin. Marketin sahibini değiştirmek mi yoksa marketin işlemesi için sistemi oturtmak mı? Benim derdim market sahibi değil yanlış anlama, önemli olan kurumların sağlıklı işlemesi. Onun için de güçler ayrılığı, denetim, güçlü meclis gerektiğini düşünüyorum.

Selametle, sana iyi günler.

Son düzenleme:
1 sene önce Epic indirimleri ile oyunları bu fiyata alıyorduk. :D Fotoğraf bana ait geçen yedeklerde denk geldim.
IMG_7142.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı