Başka bir konuda 15 yaşında olduğundan bahsetmişsin, ne anlatıyosun?Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan deil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun deilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.
Herkes bir maskeye bürünür. İşsiz gibi benim konularıma baktın. Yaşimi belirtecek kadar enayi deilim. İsmim musti filan da deil yani Mustafa vs. Tek buradaki gerçeğim profil fotoğrafımdaki trabzonspor.Başka bir konuda 15 yaşında olduğundan bahsetmişsin, ne anlatıyosun?
Evladım ne anlatıyosun?Herkes bir maskeye bürünür. İşsiz gibi benim konularıma baktın. Yaşimi belirtecek kadar enayi deilim. İsmim musti filan da deil yani Mustafa vs. Tek buradaki gerçeğim profil fotoğrafımdaki trabzonspor.
Kapa konuyu be karşim ne yazdıysam cevap veriyorsun.Evladım ne anlatıyosun?
iyi şeyler olduğunu düşünüyorsan biraz da acaba eksi şeyler var mı bunu düşün.Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan deil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun deilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.
Kardeşim senin düşüncen yatırım yok diyorsun da tahıl krizini çözen su anki iktidar domates kotasını 500 tona çıkaran şu anki iktidar, şehit haberlerini azaltan şu anki iktidar, Dogalgazi bulan şu anki iktidar, petrolleri bulan şu anki iktidar, bor madeni için fabrika yapan kendi silahımızı yelegimizi askeri ürünlerimizi kendi yapmamızı sağlayan şu anki iktidar, dışa bağımlılığı azaltan %20'ye indiren şu anki iktidar, ayrıca dolar artmayacak artsa bile düşecek. Hatta Amerikan uzmanları bile Amerika zor durumda diyor. Ailenizden, arkadaşlarınızdan değil de bu olayları hakikatine göre arastirmanizi tavsiye ederim. Ha bu durumdan ben de memnun değilim ama iktidarın bir suçu olmadığını bildiğim için sessiz kalıyorum. Konu daha fazla uzamasin ki ceza yemeyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.