Yukarıda bir yorumda bu oyunun kalitesi düşünüldüğünde 2bin tl olması gerekir gibi bir yorum yapmış bir arkadaş. haklı aslında, tl böyle değer kaybetmeye devam ederse o günleri de görürüz. Şuan medya ne yazıyor bilmiyorum, okumuyorum ama ciddi bir kriz var genç arkadaşlar. 40 dolardan 50 dolara bir artış dolarla kazananlar için pek bir şey değil ama tl açısından hesapladığında bizlere etkisi büyük oluyor.
Siz tek kişilik (iki kişilik bile değil) bir yemeğe ortalama bir mekanda 300 tl verirken yabancılar masayı donatarak istediğini 10 - 20 dolara yiyebiliyor. Ortalama bir hamburger 150 tl olmuş. Bazı "beach"lere girişlerin euro dolar üzerinden bile yapıldığını, kendi ülkenizde oralara girmenin artık hayal bile olmadığına hiç değinmiyorum bile. O beach'lerde bir lahmacunu 300 tl'den alıyorsunuz. Birileri yaşarken, zenginleşirken bizler izliyoruz, ülke bu hale geldi. Yani evden işe işten eve bitki gibi yaşayın diyorlar. İş bulabilirseniz tabii. Benim neslim bu ülkede bahar şenliklerini, konserleri, doların 3 tl olduğu günleri gördü.
Siz gençleri bir oyuna zam gelmiş diye üzenler, kızdıranlar utansın, sizin hatanız yok. Ne gençlikten ne eğlenmekten anlıyorlar. Tek diyebileceğim gelecek seçimlerde oy verirken batıdaki yaşıtlarınız gibi daha iyisini hak ettiğinize inanın, kendi yaşamınızdaki gerçekliğe bakın.