Cyberpunk 2077 tekrar zamlandı!

Yaz İndirimlerine kadar umarım zam yemez, pek sanmasam da belki kupon olayı tekrar geri gelir de ucuza alabilirsiniz hocam.
Umarım yemez. 60 dolar olduğu için her an zamlanabilir gibi hissediyorum. Kupon gelirse daha efsane olur dediğiniz gibi.

Çoğu kişinin aksine ben oyunu sorunsuz oynamıştım ve beğenmiştim de. Fakat bu oyuna 800TL vermek pek mantıklı değil, bana kalırsa en fazla ederi 250TL. 800TL'ye Cyberpunk'ı ikiye katlayacak nice oyunlar alınır.

Artık 800 TL'nin değeri 800 TL değil ki örneğin markete gitsen doğru dürüst mutfak alışverişi yapamazsın. İnsanlar 800 TL'yi paradan sayıyor ilginç gerçekten ülke battı paranız pula döndü uyandırayım. Ayrıca oyun şirketleri Dolar/Euro üzerinden satış yapar, TL gibi dünyada geçersiz para birimleri ile satış yapmazlar.

@Kenobii Yine de bir oyun ile yaşamsal ihtiyaçlar bir tutulamaz. Mutfak alışverişinde 800 TL yetmiyor derdindeki insanlara "al oyun sana, şimdi 800 TL ver" denilince, "sağ ol" denmesi gerekiyor. Bu bir zevktir, zevkin de bir kararı olmalı.

Napalım hocam? Minnet mi duyalım? Oh ya paramız değersizdi ucuza alıyorduk yazık diğer ülkeden alanlara onlarla aynı fiyattan almalıyız mı diyelim? Şirketi suçlayan yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…