Cyberpunk 2077 tekrardan ertelendi

Şimdi ertelendi diye söyleniyorsunuz ancak oyunu adamlar AC Unity gibi çıkarsalar nasıl söyleneceksiniz biz buna mı 250₺ para verdik 10 senedir neredeyse geliştiriyorlar bu ne diye. Şimdi hiç yalan söylemeyin altı üstü 20 gün ertelendi ölmezsiniz.
Verdiğiniz onca paranın hakkını verecekler oyunun tüm platformlarda sorun yaşamadan problemsiz oynayın diye uğraşıyor adamlar.
Demosu çıkmaz ise oyunun bir de kırılmasını bekleyeceğim almak için bilgisayarın açıp açmayacağını bile bilemiyorum :(
 

Her türlü düşük benim sistemim gereksinimlere göre ancak bazı oyunlar vardır yetmemesine rağmen optimizasyonu sayesinde düşük FPS değeri dahi alsam akıcı bir deneyim sunar. Sea of Thieves bu şekilde 30FPS ancak 60FPS akıcılığı var oyunda Ultra ayarlarda.
 
Her türlü düşük benim sistemim gereksinimlere göre ancak bazı oyunlar vardır yetmemesine rağmen optimizasyonu sayesinde düşük FPS değeri dahi alsam akıcı bir deneyim sunar. SEO of thieves bu şekilde 30FPS ancak 60FPS akıcılığı var oyunda Ultra ayarlarda.

O nasıl oluyor ya? Hem düşük FPS, hem de akıcı deneyim?
 
O nasıl oluyor ya? Hem düşük FPS, hem de akıcı deneyim?

Olabiliyor çok gariptirki. Bende aşırı derecede garipsedir orta ayar 30FPS yüksek ayar 30 en yüksek yine 30 ama akıcılıkta hiçbir fark yok. Aynı olay Black Desert Online oyunundada oldu eski parçalarım ile 30FPS alıyordum ama gayet akıcıydı oyun. İyi bir optimizasyon ve v-Sync'nin buluşması ile ortaya çıkan akıcılık herhalde veya hünerleri diyecek söz bile bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı