CD Projekt Red Cyberpunk 2077'nin optimizasyonu tekrardan bozdu!

Böyle ağır lafları hak etmiyordu bence.

Hayır, tam tersine hak ediyor. Onlar için ağır proje olduğu doğrudur ancak 2.0 güncellemesiyle oyunlarını adam ettikten sonra eskiden oyunu beğenmeyenler için yaptığı olumsuz yorumları unutmadık, unutmayacağız da ve 2.1 güncellemesiyle de oyunu bozmuşlar zaten :D

Ya ben oyunu Phantom Liberty ile birlikte bitirdim sonra 2.1 güncellemesi gelmiş. Şimdi tekrar oynayasım geldi püü.

Neyse yükleyeyim arada hileli parayla aldığım araçları kullanır çıkarım. Modları da baştan yükleyeceğim artık. 😄

Bu şirket akıllanmayacak cidden. Getirdikleri 2.1 güncellemeyle optimizasyonun içinden geçmişler ben de 10-15 arası FPS kayıp var. 45 FPS altı nadir görürken şimdi FPS ben de 35 FPS'e falan düştüğünü gördüm. Kiminde FPS yarıya düşmüş. DLSS ayarlarının da içinden geçmişler. 2.0 final Update dediler. Getirdiler yine büyük güncelleme yine optimizasyon patlamış. Salın artık şu oyunu bu oyundan çektiğiniz yetmedi mi CD PROJEKT RED. Bir bozuyorlar bir düzeltmeye çalışıyorlar yılan hikayesine döndü oyun. Artık yeni sayfalar açma vakti. Siz de durumlar nedir FPS düşüşü yaşayan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende sorun yok tam olarak nerede FPS düşüyor DLSS ile de oynadım bir farklılık yok. Ekran kartından kaynaklanıyor galiba

RX 6600 için Cyberpunk benchmark yapacaktım. Kötü oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı