Cyberpunk 2077 "Topu Dikti" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Clawqs

Hectopat
Yer
MacLaren’s
Merhabalar,

Öncelikle bu başlıkta açılmış konulara baktım ama kayda değer sonuçlar alamadım. Oyunda 5 saatim var. Oyunu bazen açarken bazen açtıktan sonra bazen de bir görevi yaparken ölürsem ve yeniden doğarken oyun çöküyor. Hata kodu vermediği için de size hata kodu paylaşamıyorum. Herhangi bir log dosyası atmam gerekiyorsa atabilirim. Ekran kartı sürücüsü ve Windows'um güncel.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-15 221454.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-15 221454.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 125
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yeni ve güncel bir sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda mevcut. (Hata devam ederse Olay Görüntüleyicisi raporlarınızı silin ve sonra oyunu tekrar açıp crash vermesini bekleyin. Bu sayede sadece oyunun crash verdiği loglar kalacaktır elimizde.)

Bu hatayı kendiniz çözemezsiniz. Oyunun kendisi sorunlu, raporu bildirin. Kaç ay oldu çıkalı halâ aynı çökme sorunları.
Pek emin olma. Daha önce birçok kez bu oyunun hatalarını bulup çözdük bu yerde. Üşenmeyip uğraşırsan her şeyi başarabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı