Cyberpunk 2077 topu dikti hatası

İşletim sistemi
Windows 10

imperi0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070 Ti 8GB Verto Triple Fan 8GB GDDR6X 256Bit Ekran Kartı
Intel Core i5-13400F 2.50GHz İşlemci
Gigabyte B760M-DS3H DDR4 Intel Anakart
GSkill 32 GB 3600mhz Ram
Meslek
Graphic Designer
RAM
32 GB G Skill ddr4 3600mhz
Ekran kartı
RTX 3070 Ti 8GB Verto Triple Fan 8GB GDDR6X 256Bit
Anakart
Gigabyte B760M-DS3H DDR4
İşlemci
Intel Core i5-13400F 2.50GHz
Yıl 2025 oldu hala bu oyunda problem yaşıyorum. PC de herhangi bir ısınma vs. söz konusu değil. Oyun içinde takılma ya da FPS düşüklüğü de yaşamıyorum. Ama oyuna girdikten 5-10 dk içinde yine hata verip atıyor. Önce ki açılan konuları da okudum çözüm önerilerini uyguladım ama nafile. Belki yardımcı olabilen çıkar diye tekrar yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod falan indirmiş miydin? Ben de bu uyarının aynısı almıştım ama modları hatalı yerleştirdiğim içindi

Çözüldü: Cyberpunk 2077 "topu dikti!" hatası Hocam şimdi gördüm bu konuda sizin sorunu halletmişler. Sizde deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
yani benim haricî indirmiş olduğum hiçbir şey yok bu oyun özelinde.epicten indirimde almıştım anca zamanım oldu işte indirip oynayalım dedim. o da olmadı:) bu çözümü görmemiştim hocam. akşam deneyeceğim inşallah olur , sağolasın .

yani benim haricî indirmiş olduğum hiçbir şey yok bu oyun özelinde.epicten indirimde almıştım anca zamanım oldu işte indirip oynayalım dedim. o da olmadı:) bu çözümü görmemiştim hocam. akşam deneyeceğim inşallah olur , sağolasın .
Epic Games'ten bu konuda baya şikayetçi olanlar var. Bazı oyunları direkt bozuyor diye. Ben Steam üzerinden 111 saat oynadım mod harici başka hataya sebep olan bir şeyim olmadı benimde. Maalesef maksimum böyle yardım edebildim ve rica ederim 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı