Cyberpunk 2077 topu havaya dikti hatası

Cyberpun 2077 bugün çıkış yaptı ve bende sabah indirdim ve 1 saate yakın karakterimi özelleştirdim sonra oyuna geçerken oyundan attı ve Cyberpunk topu havaya dikti dedi. Anlamadım ki ne oldu, ekran kartım RTX2060S R5 3600 sistemim var. Yani kaldırmama gibi bir durum da yoktur bence, yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, ben de aynı durumu yaşıyorum da çözebildiniz mi?

Tamam oyun açılmaya başladı ama hala hatayı alıyorum bu konuda bilginiz var mı?

Beyefendi rapor paylaşmanız gerek, bunun neresini anlamadınız hala? Sorunu çözemedik diyorsunuz. Nasıl çözüm üretme konusuna ilerleyebilirz ki? Oyunun olduşturduğu raporları bile paylaşmadınız.

Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar da rapor paylaşmalı. Oyunnu çöktüğünü anladık arkadaşlar, tamam, yeter. Raporunuzu paylaşmazsanız bir çözüm üretemeyiz.

Ayrıca benzer sorunu yaşayanlar kendi konusunu açsın lütfen. Herkesin sorunu aynı deil, alınan hata aynı olsa da.

Son düzenleme:
Beyefendi rapor paylaşmanız gerek, bunun neresini anlamadınız hala? Sorunu çözemedik diyorsunuz. Nasıl çözüm üretme konusuna ilerleyebilirz ki? Oyunun olduşturduğu raporları bile paylaşmadınız.

Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar da rapor paylaşmalı. Oyunnu çöktüğünü anladık arkadaşlar, tamam, yeter. Raporunuzu paylaşmazsanız bir çözüm üretemeyiz.

Ayrıca benzer sorunu yaşayanlar kendi konusunu açsın lütfen. Herkesin sorunu aynı deil, alınan hata aynı olsa da.
Process Monitorden rapor paylaşmayı denedim ama videodaki logfile yerini bulamadım.
TeamViewer yada benzeri bir uygulamadan banada yardımcı olabilir misiniz.

çözümünü 3 günün ardından buldum kesinlikle işe yarıyor deneyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı