sibirrya
Femtopat
Daha fazla
Eski sürümleri silin, en sağlıklısı olacaktır.eski sürümlerini silmeme gerek var mı? yoksa otomatik siler mi?
Hocam istediğinizi yapın oyun sadece windows 7 ve 10'da çalışıyor. Windows 8 desteği yok.eski sürümlerini silmeme gerek varmı? yoksa otomatik siler mi?
Hiç bir şey yapmasına gerek yok windows 8.1 desteği yok oyunda.Eski sürümleri silin, en sağlıklısı olacaktır.
İnanılmaz böyle bir saçmalığı ilk defa bu oyunda görüyorum. Windows 7'ye destek verip 8.1'e destek vermemek nedir?
illaki bi yerde sistem i yenileyip windows 10 a geçecektim. daha sonra oynarız napalım. oyun orda dursun kaçacak hali yokHocam 2 saati geçtiyseniz ve Windows 10'a geçemeyecekseniz boşuna 250 TL verdiniz.
Bildiğim kadarıyla 8.1 ve 8'de dx12 yok oyunda dx12 istiyor sebebi bu yani aslında saçma değil, microsoft'la ilgili bir problem oyunun bir suçu yok bu konuda.inanılmaz böyle bi saçmalığı ilk defa bu oyunda görüyorum. windows 7 ye destek verip 8.1 e destek vermemek nedir ?
Dx 12 var ama niye açmıyor oyunu bilmiyorum. Çünkü eski laptop da windows 8.1 kuruluydy Dx 12 gerektiren oyunları açıyordu.Bildiğim kadarıyla 8.1 ve 8'de dx12 yok oyunda dx12 istiyor sebebi bu yani aslında saçma değil, microsoft'la ilgili bir problem oyunun bir suçu yok bu konuda.
O oyunlar hem dx11 ile hem de dx12 ile açılabiliyor olabilir, bunu söyleyen ben değilim CDPR açıklama yapmış;Dx 12 var ama niye açmıyor oyunu bilmiyorum. Çünkü eski laptop da windows 8.1 kuruluydy Dx 12 gerektiren oyunları açıyordu.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.