Cyberpunk 2077 topu havaya dikti hatası

sibirrya

Femtopat
Daha fazla  
rapor1.png

rapor2.png

rapor3.png

Oyun hiç açılmadan bu hatayı alıyorum. Ekran kartı güncellemesini yaptım. Windows güncellemelerini de yaptım. Oyun dosyalarını da doğruladım ancak hiçbir işe yaramadı. Hata raporunu paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla 8.1 ve 8'de dx12 yok oyunda dx12 istiyor sebebi bu yani aslında saçma değil, microsoft'la ilgili bir problem oyunun bir suçu yok bu konuda.
Dx 12 var ama niye açmıyor oyunu bilmiyorum. Çünkü eski laptop da windows 8.1 kuruluydy Dx 12 gerektiren oyunları açıyordu.

Dx 12 var ama niye açmıyor oyunu bilmiyorum. Çünkü eski laptop da windows 8.1 kuruluydy Dx 12 gerektiren oyunları açıyordu.
O oyunlar hem dx11 ile hem de dx12 ile açılabiliyor olabilir, bunu söyleyen ben değilim CDPR açıklama yapmış;

"Cyberpunk 2077 is not compatible with Windows 8 and 8.1 as the game requires DirectX 12, which is not supported on the mentioned OS."

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı