albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #1 Çok fazla Cyberpunk konusunun açıldığının farkındayım ama oyunu deneyimleyenlerden yardım istiyorum. Oyunu almam buna bağlı. Oyunda TPS var mı? Yani oyuncuyu arkasından görebiliyor muyuz? Yoksa sadece FPS mi var?
Çok fazla Cyberpunk konusunun açıldığının farkındayım ama oyunu deneyimleyenlerden yardım istiyorum. Oyunu almam buna bağlı. Oyunda TPS var mı? Yani oyuncuyu arkasından görebiliyor muyuz? Yoksa sadece FPS mi var?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 10 Aralık 2020 #2 TPS yok; ama birkaç haftaya mutlaka modlarlar. Artı 0 Eksi
Syatix Kilopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 144 10 Aralık 2020 #3 Araç sürerken TPS kamera açısı var fakat normal karakteri yönetirken sadece FPS kamera açısı var. Artı 0 Eksi
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #4 Sadece araba ya da motor sürerken Tps'e geçiyor onun dışında FPS. Artı 0 Eksi
KS KS albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #5 Syatix dedi: Araç sürerken TPS kamera açısı var fakat normal karakteri yönetirken sadece FPS kamera açısı var. Genişletmek için tıkla... Kesin olarak TPS gelir mi? Artı 0 Eksi
Syatix dedi: Araç sürerken TPS kamera açısı var fakat normal karakteri yönetirken sadece FPS kamera açısı var. Genişletmek için tıkla... Kesin olarak TPS gelir mi?
Syatix Kilopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 144 10 Aralık 2020 #6 albinocemyilmaz dedi: Kesin olarak TPS gelir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok.Oyuna mod yapılabiliyorsa belki ileri bir zamanda yapılabilir. Artı 0 Eksi
albinocemyilmaz dedi: Kesin olarak TPS gelir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok.Oyuna mod yapılabiliyorsa belki ileri bir zamanda yapılabilir.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 10 Aralık 2020 #7 Modlar çıkmaya başladığında yaparlar. Araç kullanımı dışında resmi olarak FPS'den başka kamera açısı bulunmuyor. Artı 0 Eksi
Modlar çıkmaya başladığında yaparlar. Araç kullanımı dışında resmi olarak FPS'den başka kamera açısı bulunmuyor.