Cyberpunk 2077 Türkçe Olsun

Cyberpunk'ın Witcher serisi kadar ülkemizde satacağını düşünmüyorum. Kökü FRP'den gelen bir oyunun fantastik edebiyattan çıkma olan Witcher kadar albenisi olmaz bence bizim insanımız için. Belki de yanlıyorumdur bekleyip göreceğiz.
 
Şuan 119 kişi olduk oy verenler olarak. Lütfen kampanya link’ini sizlerde paylaşın. 100 den sonrası zaten CD project red’in mail’lerine Gönderildi.
 
Zannetmiyorum çıkacağını.Ülkemizdeki oyun fiyatlarından ötürü korsan oyun oynama hastalığı yaygın.
 
CD Projekt RED'in çevirisi aklıma gelince gülesim geliyor, öyle bir Türkçe çeviri yapmışlardı ki Witcher'a İngilizceden daha zor anlaşılıyordu. Gelirse güzel olur ama gelmese de bu "hype" ile yok satacağını düşünüyorum.
Hiç katılmıyorum. Oyunu oynarken yapılan çevirilere hayran kaldım. Oyunda 10'u geçmeyecek yapılmış birkaç yazım yanlışı dışında bir sorun göremedim. Ayrıca efsunger mantıklı bir seçim olmuş. Witcher'ı, cadı avcısı ya da cadıcı diye mi çevirsinler?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı