Cyberpunk 2077 Türkiye'de ne kadar biliniyor ve ne kadar satar?

Ben almayı düşünüyorum. Epic Games 10-15 gün önce 60 TL indirim kuponu vermişti herkese. Onunla 190 TL'ye gelecektir, bu çapta bir oyun için değer bence. Ama Türkiye'de çok satılacağını düşünmüyorum, artık oyun oynamak zengin hobisi haline geldiği için çoğu kişi almayacaktır.
 
Bu oyunu Türk oyuncular çok yanlış anladı bence. RPG oyun nedir bilmeyenler alıp kötü diyecekler.
Sosyal medyada orda burda havalı olmak için 'Cyberpunk abii yaa efso olacak' diyen tipler bi hayli arttı.
Sırf Türkçe diye satın alın diyen yok zaten, hatta satın al diyen bile yok, sadece almasanız bile istek listenize eklerseniz boş yere ülkemize destek vermediklerini göstermiş olursunuz. Oyunlara hala Türkçe dil ekleyen sayılı firma kaldı. Bunlarada "yauv moruk benana eklediysen" dersek zaten kur yüzünden kötü giden durum 2 gün sonrada Türkiyeden çekilme aşamasına gelirse "benana yauv çekilirsen çekil" demek zorunda kalırız.
Oyun kötü ise sadece Türkçe diye oyun desteklenmez, ama Cyberpunk gibi bir oyun da Türkçe oluyorsa desteklenebilir. Söylesene son yıllarda hangi firma bu kadar büyük çaplı bir oyuna Resmi dil desteği getirdi? Desteklemeyi bırak hazır yapılmış yamaları bile oyuna resmi olarak eklemeyi reddediyorlar. Adamlar ülkemize özel hem yarı fiyatına satıyor hem içinde çok fazla diyalog olan oyuna Türkçe dil desteği getiriyor biz burda hala "moruk benana yauv getirdiyse ne yapayım" konularını tartışıyoruz. Zihniyetiniz batsın. Türkiye'nin orta doğu ülkesi olduğu tekrar aklıma geldi, sağolun.

Almancılara sorsan "Döşland çoh kötü"
Bizim orda düzenimiz var yiğğenim.
 
Sırf Türkçe diye satın alın diyen yok zaten, hatta satın al diyen bile yok, sadece almasanız bile istek listenize eklerseniz boş yere ülkemize destek vermediklerini göstermiş olursunuz. Oyunlara hala Türkçe dil ekleyen sayılı firma kaldı. Bunlarada "yauv moruk benana eklediysen" dersek zaten kur yüzünden kötü giden durum 2 gün sonrada Türkiye'den çekilme aşamasına gelirse "benana yauv çekilirsen çekil" demek zorunda kalırız.
Oyun kötü ise sadece Türkçe diye oyun desteklenmez, ama Cyberpunk gibi bir oyun da Türkçe oluyorsa desteklenebilir. Söylesene son yıllarda hangi firma bu kadar büyük çaplı bir oyuna resmi dil desteği getirdi? Desteklemeyi bırak hazır yapılmış yamaları bile oyuna resmi olarak eklemeyi reddediyorlar. Adamlar ülkemize özel hem yarı fiyatına satıyor hem içinde çok fazla diyalog olan oyuna Türkçe dil desteği getiriyor biz burada hala "moruk benana yauv getirdiyse ne yapayım" konularını tartışıyoruz. zihniyetiniz batsın. Türkiye'nin orta doğu ülkesi olduğu tekrar aklıma geldi, sağ olun.

Almancılara sorsan "döşland çoh kötü"

Yeğenim Almanya çok kötü Almanya'da biz taş kemiriyoruz. Gurbet hayatı yaşıyoruz. Türkiye çok güzel.
 
Dünya ile karşılaştırdığımızda her yerde 60 dolara satılırken ülkemizde 32 dolar yani dünyaya göre ucuz, ancak bizim yaşadığımız ülkeye göre birim olarak baktığımızda 250 lira yani bizim için pahalı, ancak yine diğer AAA oyunlara baktığımızda (AC vs.) iki katı civarlarda olduğunu görüyoruz, yani ülkemizde de ucuz olmuş oluyor.

DRM koruması hafif değil, hiç yok.
Soyledigim seyi tekrarlamissiniz, bende ayni seyi soyledim.
 
Ben bir RPG oyununun çok çok yüksek seviyelere çıkıp ses getireceğini düşünmüyorum. GTA ile karşılaştırılması biraz komik olmuş. GTA Çince çıksa bile satılır çünkü oyunun içeriği belli ve herkes için efsane bir oyun. Onun dışında Türkçe dil desteği var diye oyun satın almak mantıksız.
 
Ben oyunun bir defa daha ertelenmemek adina aceleye geldigini ve gereksiz hype olustugunu dusunuyorum.

Bekleyip yorumlari inceleyecegim. Zaten Witcher 3 de seven birisi degilim. Hosuma giderse ileri versiyonlarini gordukten sonra alabilirim.

Turk oyuncu kitlesinin cok da RPG sever kitle oldugunu sanmiyorum ayrica, oynayanlarin ezici cogunlugu lineer hikayeli aksiyon oyunu GTA klonu sanarak oynayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı