Az önce yabancı forumda bunu arıyordum çözüm olarak DLSS ve Frame Gen'i kapatın diyen olmuş biriside DLSS etkilemez sadece Frame Gen yüzünden açılmıyor demiş şimdi oyuna girip test edeceğim bilgilendirme yaparım.
Az önce yabancı forumda bunu arıyordum çözüm olarak DLSS ve Frame Gen'i kapatın diyen olmuş biriside DLSS etkilemez sadece Frame Gen yüzünden açılmıyor demiş şimdi oyuna girip test edeceğim bilgilendirme yaparım.
O zaman oyunda once FSR ayarini kapatin, uygula dedikten sonra oyunu komple kapatip bir daha acin. Bu sefer ayarlardan pencere modunu tam ekran yapabilmeniz lazim. Once tam ekran yapip uygula dedikten sonra asagiya inip FSR ayarini yeniden acin ve yine uygula diyin. Olmazsa soyleyin baska bir cozum bulacagim. Ben de GTX 1650 Ti Mobile ile bu sekilde yapinca duzelmisti, ben de FSR kullaniyordum.Reis benim ekran kartı AMD FSR kapatınca FPS fazlaca düşüyor ikisini de açmannın yolu yok mu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.