Cyberpunk 2077 V-Sync açılmıyor

A.LUPEN

Decapat
Daha fazla  
Oyundaki yırtılmalar oyun zevkini zedeliyor, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 1736983381080.png
    1736983381080.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
V-Sync sadece tam ekran modunda acilabiliyor. Pencere veya sinirsiz pencere modunda V-Sync acamazsiniz, 60 ustu FPS alamazsiniz. Ayarlarinizda bakin. Verdiginiz ekran fotografinda sinirsiz pencere modunda oynadiginiz kabak gibi ortada duruyor. Onu tam ekran yaparsaniz V-Sync acabileceksiniz.

Az önce yabancı forumda bunu arıyordum çözüm olarak DLSS ve Frame Gen'i kapatın diyen olmuş biriside DLSS etkilemez sadece Frame Gen yüzünden açılmıyor demiş şimdi oyuna girip test edeceğim bilgilendirme yaparım.

Pcden yazıyordum wifi gitti
Neyse cevap Frame generation kapatmak sadece sınırsız pencerede olsan bile açabiliyorsun senin monitörun kaç hz ise ona göre alırsın max fpsyi arkadaş 60 demiş ama öyle bişey yok İki tane ss de gönderiyordum kanıt olarak yarıda kaldı
Neyse Çözüm Frame generation kapama

Az önce yabancı forumda bunu arıyordum çözüm olarak DLSS ve Frame Gen'i kapatın diyen olmuş biriside DLSS etkilemez sadece Frame Gen yüzünden açılmıyor demiş şimdi oyuna girip test edeceğim bilgilendirme yaparım.

Yukarıda verilen cevapla ilgisi yok sorunun kanka sınırsız pencerede de açılıyor Frame Gen açıksa onu kapat şu anda bende yaptım ekranın tazeleme hızına göre seç
İnanmayan olursa ss atıyorum
1736985085093.png
1736985117277.png

Reis benim ekran kartı AMD FSR kapatınca FPS fazlaca düşüyor ikisini de açmannın yolu yok mu?
O zaman oyunda once FSR ayarini kapatin, uygula dedikten sonra oyunu komple kapatip bir daha acin. Bu sefer ayarlardan pencere modunu tam ekran yapabilmeniz lazim. Once tam ekran yapip uygula dedikten sonra asagiya inip FSR ayarini yeniden acin ve yine uygula diyin. Olmazsa soyleyin baska bir cozum bulacagim. Ben de GTX 1650 Ti Mobile ile bu sekilde yapinca duzelmisti, ben de FSR kullaniyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı