Cyberpunk 2077 vs Ghost of Tsushima

Emretr80

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlıktan belli.
Yeni RDR2 bitirmiş biri olarak RDR2'nin yerini doldurmayacak. Oyunun zor olduğunu biliyorum ama en azından denemek istiyorum. Başlıktaki 2 oyundan hangisini önerirsiniz?

Cyberpunk çok daha üst seviye bir oyun ben şahsen aynı kulvara bile koymam GoT Ile. Şuan GoT oynuyorum oyun gayet iyi ancak çok ucuz bir oyun. Animasyonlar kütük, karakterler mimik ve hareketten yoksun. Cyberpunk ise genel kalite anlamında örnek vermem gerekirse Rdr 2 seviyesini hedefliyor ve kendim de çok daha sevmiştim onu.

Ghost of Tsushima leş bir oyun ana görevler sürekli kendini tekrar ediyor hocana git eğitim al, Moğol kalesi bas komutanı ara komutan kaçmış, hocana tekrar git eğitim al Moğol kalesine git Moğol öldür, tekrar hocana git eğitim al tekrar Moğol kalesi bas komutanı ara görev döngüsü sadece bundan ibaret tamam grafik güzel ama hikaye örgüsü berbat oynanması gereksiz bir oyun.

Cyberpunk çok daha üst seviye bir oyun ben şahsen aynı kulvara bile koymam GoT ıle. Şu an GoT oynuyorum oyun gayet iyi ancak çok ucuz bir oyun. Animasyonlar kütük, karakterler mimik ve hareketten yoksun. Cyberpunk ise genel kalite anlamında örnek vermem gerekirse RDR 2 seviyesini hedefliyor ve kendim de çok daha sevmiştim onu.

Hocam nasıl ucuz oyun GoT Epic Games'te şu anda 800TL bandında olması lazım indirimli versiyonu.
Genel olarak Cyberpunk 2077 oynanış olarak GTA V gibi zannettiğim için uzak durmuştum.

Ghost of Tsushima leş bir oyun ana görevler sürekli kendini tekrar ediyor hocana git eğitim al, Moğol kalesi bas komutanı ara komutan kaçmış, hocana tekrar git eğitim al Moğol kalesine git Moğol öldür, tekrar hocana git eğitim al tekrar Moğol kalesi bas komutanı ara görev döngüsü sadece bundan ibaret tamam grafik güzel ama hikaye örgüsü berbat oynanması gereksiz bir oyun.

Hiç oynamadım ama Cyberpunk 2077 uzaktan bakınca oynanışını GTA V'e benzetmiştim.

GoT oynamadım fakat Cyberpunk 2077'yi 3 4 kere bitirdim 200 250 saat kadar mesai harcadım. Sizde harcarsınız oyunda yapılacak bir sürü şeyin yanında sıkmıyor RDR2 seviyorsanız Cyberpunk'ı da çok seversiniz bence yani. Oyunda bir sürü olasılık var bir göreve istersen sessiz gidiyorsun istersen pata pata giriyorsun hoş oyun yani.

GoT oynamadım fakat Cyberpunk 2077'yi 3 4 kere bitirdim 200 250 saat kadar mesai harcadım. Sizde harcarsınız oyunda yapılacak bir sürü şeyin yanında sıkmıyor RDR2 seviyorsanız Cyberpunk'ı da çok seversiniz bence yani. Oyunda bir sürü olasılık var bir göreve istersen sessiz gidiyorsun istersen pata pata giriyorsun hoş oyun yani.

Anladım hocam çünkü RDR bittikten sonra biraz boşluğa düştüm. Eğer dediğiniz gibiyse şayet listeme ekliyorum.

Ucuz oyundan kastım kalitesiz bro. Fiyatı değil.

Pardon hocam o anlamda diyordunuz. Malum ucuz deyince herkesin aklına ilk fiyat geliyor.

GoT bütçesi gereği daha mütevazi bir oyun. Buna rağmen çoğu işi de bir yere kadar iyi yapmış, tabiri caizse taşı sıkarak su çıkartmış adamlar. O yüzden Cyberpunk, RDR, TLOU, GoW gibi oyunlarla kıyaslamak doğru değil.

CP2077 ise potansiyeline ulaşamamış olmasına rağmen keyifli bir oyun. CP2077 oynarken dikkat etmeniz gereken mevzu oyunun ana görevlerini yaparken bir anda sona gelebilirsiniz. Arada durup yan görevleri yapmak, sağda solda beliren eventleri kurcalamak oyunu keyifli hale getiriyor. Direkt ana hikaye görevlerinden giderseniz oyundan tat alamazsınız. Zaten bu oyunun bir TLOU, RDR2 seviyesinde olmamasının sebebi o çizgiselliğin tutturulamamış olması.

Ben iki oyun arasından CP2077'yi tercih ederim.

GoT bütçesi gereği daha mütevazi bir oyun. Buna rağmen çoğu işi de bir yere kadar iyi yapmış, tabiri caizse taşı sıkarak su çıkartmış adamlar. O yüzden Cyberpunk, RDR, TLOU, GoW gibi oyunlarla kıyaslamak doğru değil.

CP2077 ise potansiyeline ulaşamamış olmasına rağmen keyifli bir oyun. CP2077 oynarken dikkat etmeniz gereken mevzu oyunun ana görevlerini yaparken bir anda sona gelebilirsiniz. Arada durup yan görevleri yapmak, sağda solda beliren Event'leri kurcalamak oyunu keyifli hale getiriyor. Direkt ana hikaye görevlerinden giderseniz oyundan tat alamazsınız. Zaten bu oyunun bir TLOU, RDR2 seviyesinde olmamasının sebebi o çizgiselliğin tutturulamamış olması.

Ben iki oyun arasından CP2077'yi tercih ederim.

Zaten şu anlık en yüksek ihtimal CP2077 olarak görüyorum. Sekiro'ya falan yükseldim bir aralar ama sonra gereksiz zor olması bölüm zorluklarından dolayı almaktan vazgeçtim muhtemelen CP2077 alırım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı