Cyberpunk 2077 vs RDR2 vs AC Valhalla

Daha fazla  
Bu üç oyundan hangisini önerirsiniz? PC'im hepsine yetiyor sadece 3 oyun arasında kararsız kaldım. Epic Games'te 60TL kupon ve indirim varken bir tanesini almak istiyorum.

Üçü arasından bitirebildiğim tek oyun Cyberpunk oldu. Diğer ikisi çok sıkıcı be abi. RDR2'ye 2 kere başladım yok, akmıyor oyun. Valhalla'yı 5-6 saat oynadım, bir daha bakmadım. Ha hikayeli oyun oynamayan, online meraklısı adam falan sanmayın beni, RPG'leri çok severim.

Açıkçası hepsi iyi oyun, ama hepsinin indirim oranı az. RDR 2 PC'ye 2019 Aralık'da çıktı, fakat hala %33 indirim görmüş, Cyberpunk 2077 Aralık'da çıkmasına rağmen %20 indirim aldı, AC Valhalla da öyle. Bence bekle, sonbahar ve kış indirimlerinde daha da yükselir indirim oranları. RDR 2'nin TR yamaları sıkıntılı, bence AC Valhalla o kadar etmez, Cyberpunk 2077 zaten hala sorunlu, uzak dur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı