Cyberpunk 2077 vs Sekiro

Civciv12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam indirimde kararsız kaldım. Cyberpunk 2077 mi alınır, yoksa Sekiro mu? PC: RX560, R3 1200, 16 GB RAM. Cyberpunk 15 FPS olur diye korkuyorum.

Merhaba, Steam indirimde kararsız kaldım. Cyberpunk 2077 mi alınır, yoksa Sekiro mu? PC: RX560, R3 1200, 16 GB RAM. Cyberpunk 15 FPS olur diye korkuyorum.
Hocam Cyberpunk daha uzun süre oynanılabilir bir oyun. Buna rağmen ben Sekiro'yu tercih ederdim. Bana daha çok hitap ediyor ve sisteminizi de zorlayacak bir düzende değil.

Sekiro inanılmaz zor, oynarken sinir krizi geçirme olasılığınız var unutmayınız. Souls tarzı oyunları seviyorsanız Sekiro alın, yoksa Cryberpunk düşünebilirsiniz

Sekiro derim 67 saat oynadım, oyunu satın alalı 1 ay oldu sanırım. Cyberpunk ise 20 saat oynayıp saldım.

Sekiro inanılmaz zor, oynarken sinir krizi geçirme olasılığınız var unutmayınız. Souls tarzı oyunları seviyorsanız Sekiro alın, yoksa Cryberpunk düşünebilirsiniz.

Sekiro kolay aslında hocam ama önce alışmak gerekiyor oyunun mantığına.

Sekiro inanılmaz zor, oynarken sinir krizi geçirme olasılığınız var unutmayınız. Souls tarzı oyunları seviyorsanız Sekiro alın, yoksa Cryberpunk düşünebilirsiniz.

Zor oyunları seviyorum bir bölümde 50 kere ölmek bana zevk veriyor hiç souls oyun oynamadım.

Cyberpunk'da bir sıkıntı yok FSR ile yağ gibi çalışıyor üstelik Türkçe. Sekiro gibi anlamsız yere zorlaştırılmış ve çok fazla reflex isteyen oyunu almayın önermem. Dark Souls serisini alabilirsiniz Sekiro'dan çok daha iyi oyunlardır.

Aynen hocam ben de 2 defa bitirdim zamanında, güzel oyun. Ama her kesime hitap eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum, oyunun en başındaki ezik askerler bile sizi öldürebiliyor kolayca 😅.

Hocam iyi günler hiç souls oyun oynamadım ancak zor oyunları çok seviyorum bir bölümde 50 kere ölmek bana zevk veriyor D

Hocam iyi günler hiç souls oyun oynamadım ancak zor oyunları çok seviyorum bir bölümde 50 kere ölmek bana zevk veriyor D
Her iki oyunu da oynadım sabırsız veya ölür ölmez iade ederim diyen biri değilsen kesinlikle Sekiro şiddetle tavsiye ederim eğer alacaksan oyunla ilgili sormak istediğin ne varsa sorabilirsin steamdan ekleyip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı